PAC-MAN 256

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
741 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

PAC-MAN 256 yüksek heyecan sunan bir mobil beceri oyunudur

PAC-MAN 256 oyun dünyasının en ünlü kahramanlarından olan Pacman'ın yeni maceralarını mobil cihazlarımıza taşıyan bir mobil beceri oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir Pacman oyunu olan PAC-MAN 256'da bizi yüksek heyecan dolu bir oyun yapısı bekliyor. Kahramanımız Pacman bu oyunda da yine hayaletlerden kaçarak noktaları yemeye çalışıyor; fakat bu sefer tek düşmanı hayalet çetesi değil. Sakar programcılar tarafından kodlanan oyunun kodlarındaki hata bir kara delik gibi sürekli kahramanımızı kovalıyor ve önüne çıkan herşeyi yutarak yok ediyor. Biz bir yandan hayalet çetesiyle boğuşurken bir yandan da sürekli bu hatadan kaçarak hayatta kalmaya çalışıyoruz.

PAC-MAN 256'da karşımıza sonsuz bir labirent çıkıyor. Oyundaki temel amacımız hayaletlere ve kodlama hatasına yakalanmadan en uzun süre ilerlemek ve en yüksek puanı toplamak. Oyun içerisinde oyunu renklendiren farklı bonuslar da bulunuyor. Bu bonusları toplayarak bizi avlamaya çalışan hayaletleri av konumuna düşürebiliyoruz ve ekstra puan kazanabiliyoruz.

PAC-MAN 256, klasik Pacman oyunlarının retro oyun yapısını güzel bir şekilde değiştiriyor ve bize yepyeni bir oyun tecrübesi sunuyor. Crossy Road gibi başarılı oyunları geliştiren firma tarafından geliştirilmiş PAC-MAN 256 oynanmayı hakeden bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

PAC-MAN 256

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
93 TOPLAM İNDİRME
103 MB DOSYA BOYUTU

PAC-MAN 256 yeni nesil bir mobil Pacman oyunudur

PAC-MAN 256 yepyeni bir Pacman macerasını mobil cihazlarımıza taşıyan, yüksek tansiyona sahip bir mobil Pacman oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan PAC-MAN 256, klasik Pacman oyunlarının oynanışını sonsuz koşu oyunlarına benzer bir yapıyla birleştiriyor. Hatırlanacağı üzere klasik Pacman oyununda kahramanımız labirent şeklindeki bölümlerde ekrandaki küçük noktaları yiyerek bölümü tamamlamaya çalışırdı. Bu işi yaparken hayaletlerden kaçmamız gerekmekteydi. PAC-MAN 256'da da yine noktaları yiyerek hayaletlerden kaçıyoruz. Fakat bu sefer karşımıza bitmeyen bir labirent ve önüne çıkan herşeyi bir kara delik gibi yutan bir kodlama hatası çıkıyor. Oyunda bir yandan hayaletlerden diğer yandan da sürekli peşimizden gelen bu kodlama hatasından kaçmaya ve en uzun süre hayatta kalarak en yüksek puanı yakalamaya çalışıyoruz.

PAC-MAN 256 retro Pacman oyun yapısını zenginleştirerek bize sunmakta. Oyun içerisinde farklı türde bonuslar karşımıza çıkıyor. Bu bonusları kullanarak hayaletleri kolayca yok edebiliyoruz. Oyunun grafiklerinde Pacman oyunlarına sadık kalınmış.

PAC-MAN 256 her yaştan oyun severe hitap ediyor. Oyun kısa sürede bağımlılığa dönüşebilmekte. Eğer mobil cihazlarınızla keyifli bir şekilde vakit öldürmek isterseniz PAC-MAN 256'yı kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PAC-MAN GEO

    PAC-MAN GEO Android Oyunu İndir: Pack-man'i gerçek dünyada oynamak ister misiniz?
  • PAC-MAN Bounce

    PAC-MAN Bounce, 90'lı yılların en popüler oyunlardan bir tanesi olan Pac-Man'i Android cihazlarımızın ekranlarına getiren eğlenceli ve ücretsiz bir oyun.
  • PAC-MAN Puzzle Tour

    PAC-MAN Puzzle Tour, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunudur.
  • PAC-MAN +Tournaments

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz pac-man oyunudur.
  • Pac-Man Friends

    Pac-Man Friends, sevdiğimiz Pacman karakterlerinin içerisinde olduğu, oynaması heyecanlı ve eğlenceli bir Android bulmaca oyunudur.
  • PAC-MAN: Ralph Breaks the Maze

    Zevkli bir mobil beceri oyunu
  • PAC-MAN Championship Ed.

    80'lerin çıktığı ilk günden itibaren popüler olmuş, geçen 32 yıla rağmen halen oynanabilirliği koruyan efsane atari oyunun yeniden yorumlanmış halidir.
  • One Punch Man World APK

    One Punch Man World APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon-macera oyunudur.