Paint Hit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
168 TOPLAM İNDİRME

Platformu boyayın.

Paint Hit, silindir platforma boya atışları yaparak ilerlediğiniz, beceri ve dikkat gerektiren zorlu bir o kadar bağımlılık yapıcı bir mobil oyun. Zorluk seviyesi gittikçe artan oyunda puan toplamak, ilerlemek için tek yapmanız gereken; dönen platformun boş alanlarını boyamak. Tabii ki; bu, göründüğü kadar kolay değil!

Boş zamanlarda kafa yormadan oynayabileceğiniz basit kontrollü ve oynanış sunan bir mobil oyun arıyorsanız Paint Hit’e bakmanızı tavsiye ederim. Oyunda yaptığınız tek şey; elinizdeki boyayı platforma fırlatarak boyamak lakin o kadar keyifli ki oynamaya başladığınızda bırakamıyorsunuz. Başlangıçta gelişigüzel atışlarla platformu kolayca boyayabilirken, ısınma turlarını geride bırakıp asıl bölümlere geçtiğinizde çok isabetli atışlar yapmanız isteniyor. Bu noktada zamanlama devreye giriyor. Doğru zamanı bekleyip ekrana dokunarak atışınızı yapıyorsunuz. Boyasız alanı tutturamazsanız yaptığınız onca puan siliniyor.

Erkan Calp

Paint Hit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
83.7 MB DOSYA BOYUTU

Platformu istenen renge boyamalısınız.

Paint Hit, silindir formundaki platformu boyayarak ilerlediğiniz harika bir mobil oyun. Oyunu sildirmeyi düşündürecek derece kolaydan ultra zora doğru ilerleyen 100 bölüm sunan oyunda hata yapma lüksünüz yok. Yanlış yere boyadığınız anda tüm puanınız siliniyor ve oyunun başına dönüp geçtiğiniz bölümleri tekrar oynamak zorunda kalıyorsunuz.

Tek dokunuş kontrol sistemine sahip olmasıyla iPhone/iPad’de her yerde rahatça oynayabileceğiniz beceri ve dikkat oyunu Paint Hit’te silindir platforma atışlar yaparak boyamaya çalışıyorsunuz. Başta sabit duran, sonrasında hangi yönde hangi hızda döneceğini kestiremediğiniz platformu ıskalama lüksünüz yok. Sabırsız davranıp atışınızı aceleye getirirseniz boyasız alana denk getirme olasılığınız oldukça yüksek. İstenilen bölgeyi boyayamazsanız ilk bölüme geri dönüyorsunuz. 100 bölümlük bir oyunda sinir bozucu bir durum.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wall Hit

    Wall Hit oyununda tüm topları sepetin içerisine gönderin!
  • Paint Balls Rush

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Hit the Light

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Hit The Pillar

    Hit The Pillar, bloklar üzerinde zıplayarak ilerlediğiniz ücretsiz Android oyunu.
  • Perfect Hit

    Yılan oyununa benziyor ancak çok daha keyifli
  • Paint Dropper

    Zorlu bir bulmaca oyunu
  • Mix & Paint

    Eğlenceli bir boyama oyunu
  • Paint Tower!

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir mobil oyun