PAL STATION

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
293 TOPLAM İNDİRME

PAL STATION uygulaması sayesinde en son yabancı müzikleri Android cihazınızda radyodan kolayca dinleyebilirsiniz.

PAL STATION uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının tercih edebilecekleri ücretsiz radyo dinleme uygulamaları arasında yer alıyor. Adından da anlayabileceğiniz gibi PAL Station dinlemek için kullanılan uygulama, her an her yerden en çok dinlenen yabancı müzik radyolarından bir tanesine erişmenize izin veriyor ve çok kolay bir kullanıma sahip olmasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Uygulamayı kullanırken maalesef 3G ya da Wi-Fi üzerinden internete bağlı olmanız gerektiğini belirtmek gerekiyor. Fakat çok uzun süreli dinlemelerde 3G kota tüketiminin biraz fazla olabileceğini ve bu nedenle WiFi üzerinden radyo dinlemenin biraz daha mantıklı olduğunu unutmamak gerekiyor. Lakin internet bağlantınızın kopması durumunda anlık olarak radyoya ulaşmanın mümkün olmadığını, bu nedenle her yerden kullanıma çok uygun olmadığını da söyleyelim.

Uygulamanın arayüzünde ses ayarlarını yapabileceğiniz butonlar yer alıyor ve bunun yanında PAL STATION radyosunun sosyal medya hesaplarına ulaşmak için kullanılacak linkler de mevcut. Dilerseniz radyo kanalına direkt e-posta da gönderebiliyor, böylelikle talep ettiğiniz müzikler varsa onların radyoda çalınmasını sağlayabiliyorsunuz.

Çalışması esnasında herhangi bir sorun göremediğimiz PAL STATION, sistem kaynaklarını da verimli bir şekilde kullanıyor ve çok kota harcamaması için ses kalitesinde ince ayarlamalar unutulmamış. Dolayısıyla sesten çok kayıp vermeden randımanlı bir veri tüketimi gerçekleştirilebiliyor.

Eğer yabancı müziklere tutkunuz varsa ve en son hit parçaları dinlemek istiyorsanız PAL STATION uygulamasına göz atmadan geçmeyin derim.

Yiğit Ekim Demir

PAL STATION

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
0.9 MB DOSYA BOYUTU

PAL STATION uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızdan yabancı müzikler dinlemeye başlayabilirsiniz.

PAL STATION uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının mobil cihazlarından yabancı müzikler çalan PAL Station radyosunu dinlemelerine olanak tanıyan ücretsiz bir radyo dinleme uygulaması olarak karşımıza çıktı. Oldukça kolay kullanılır ve sade bir arayüze sahip olan uygulama, radyo dinlemeye ek olarak sunduğu bir kaç işlev sayesinde radyo deneyiminizi daha keyifli bir hale de getirebiliyor.

Uygulamanın radyo dinleme ekranının oldukça sade olduğunu belirtmek lazım. Oynatma ve durdurma seçeneklerine sahip olan bu sayfada, aynı zamanda ses ayarlamaları da yapılabiliyor. Ancak sunulan bir kaç diğer sekme sayesinde ek özelliklere de erişmek mümkün.

Bu sekmelerden bir tanesinde kullanabileceğiniz çeşitli linkler yer alıyor. Bu linkler sayesinde toplistlere ulaşabiliyor, ayrıca etkinlikleri ve PAL Station radyosunun sosyal medya hesaplarını da görebiliyorsunuz. Tabii ki radyoya e-posta göndererek istediğiniz parçaları belirtme ya da önerilerinizi iletme şansınız da yine iletişim kısmında mevcut.

PAL STATION uygulamasının bir diğer dikkat çeken yanı ise içerisindeki yayın akışı bölümü. Bu bölümü hem günlük olarak yayın akışını görmek için kullanabiliyor, hem de isterseniz haftanın diğer günlerine de bakabiliyorsunuz. Çok fazla ayrıntıya sahip olmasa da kullanıcılar için yeterli olacağına inanıyorum.

3G üzerinden de kullanabileceğiniz PAL STATION, devamlı olarak 3G üzerinden dinlenilmesi durumunda yüksek kota tüketimi gerçekleştirebilir çünkü uygulamanın radyo yayını internet üzerinden çekiliyor. Dolayısıyla devamlı dinlemek isteyen kullanıcılarımıza WiFi ağlarını kullanmalarını öneriyoruz. Yabancı müzik dinlemeyi sevenler göz atmadan geçmesinler derim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hello Pal

    Hello Pal, yabancı dil öğrenmek amacıyla kullanabileceğimiz mükemmel bir uygulama.
  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması