PaladinZ

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Kendi kalenizi inşa ederek strateji savaşlarına katılacağınız aksiyon dolu bir oyundur.

Orta çağda kendi kalenizi inşa ederek ve güçlü bir ordu kurarak rakiplerinize karşı mücadele edeceğiniz ve ganimet savaşları yaparak ülkenizi geliştireceğiniz PaladinZ, mobil platformda strateji oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak sunulan kaliteli bir oyundur.

Sürükleyici özelliği ve aksiyon dolu bölümleri ile oyun severlerin bağımlısı olacağı bu oyunda yapmanız gereken, kendi kalenizi kurarak farklı alanlarda üretim faaliyetlerinde bulunmak ve askeri birlikleri eğiterek kalenizi dış tehlikelere karşı savunmaktır. Kalenizi stratejik bir konuma yerleştirmeli ve diğer oyuncuların saldırılarına karşı korumalısınız. Fırsatçı düşman birlikleri kalenizin savunmasız bir anında saldırıya geçebilir ve kıymetli eşyaları yağmalayabilir. Bu nedenle askeri birlikleri güçlendirerek savaşa hazır hale getirmelisiniz.

Seviye atladıkça ordunuzu büyütebilir ve askerlerinizi güçlendirebilirsiniz. Ayrıca ganimet topladıkça farklı askeri birliklerin kilidini açabilir ve düşmanlarınıza karşı daha güçlü bir orduya sahip olabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyuncuların hizmetine sunulan ve 100 binden fazla oyuncunun beğenisini toplayan PaladinZ, sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir strateji oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

PaladinZ

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
97.4 MB DOSYA BOYUTU

Kendi kalenizi inşa ederek strateji savaşlarına katılacağınız aksiyon dolu bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve aksiyon dolu bir serüvene atılarak eğlenceli anlar geçireceğiniz PaladinZ, orta çağ döneminde yaşayarak kendi kalenizi inşa edeceğiniz ve çeşitli savunma sistemleri geliştirerek kalenizi düşman birliklerine karşı koruyacağınız sıra dışı bir oyundur.

Kaliteli grafikler ve ses efektleri ile donatılmış bu oyunda amaç, kendi ülkenizi inşa ederek çeşitli birliklerden oluşan dev bir ordu kurmak ve kalenizi savunarak ganimet savaşlarına katılmaktır. Dışarıdan gelecek her türlü saldırıya karşı teyakkuzda olmalı ve farklı asker ve silahlardan yararlanarak düşmanlara geçit vermemelisiniz. Stratejik bir konum bularak kalenizi oraya yerleştirmeli ve tehlike bölgesinden uzak tutmalısınız.

Oyunda kılıç, balta, ok, mızrak ve daha onlarca ilkel savaş aletini kullanabilen sayısız asker yer almaktadır. Dilediğiniz asker ve savaş aletini kullanarak ganimet savaşları yapabilir ve ülkenizi geliştirerek yolunuza devam edebilirsiniz.

Strateji oyunları arasında kendisine yer bulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından keyifle oynanan PaladinZ, sıkılmadan oynayacağınız sürükleyici bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Survival Mobile

    Android cihazınızda sürükleyici bir strateji oyunu oynamaya hazır olun.
  • Rusted Warfare

    Retro bir strateji dünyasına giriş yapacağız.
  • Valiant Force

    Sıra tabanlı bir strateji oyunu oynayacağız.
  • Take Cover

    Strateji savaşlarına katılacağız.
  • Titan Throne

    Gerçek zamanlı strateji savaşlarına katılacağız.
  • Antiyoy

    Eğlenceli bir strateji oyunu oynayacağız.
  • War and Peace: Civil War

    Gerçek zamanlı strateji savaşlarına katılacağız.
  • Warhammer: Chaos & Conquest

    Gerçek zamanlı strateji savaşları yapacağız.