Paltalk Video Chat Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5,897 TOPLAM İNDİRME
9.2 MB DOSYA BOYUTU

Paltalk Video Chat Free uygulamasını Android cihazlarınızda kullanarak kolayca video sohbetler gerçekleştirebilirsiniz.

Paltalk Video Chat Free uygulamasını kullanarak Android telefon ve tabletleriniz aracılığıyla video konferanslar ve sohbetler gerçekleştirebilirsiniz ve hem yeni arkadaşlar edinebilir, hem de varolan dostlarınızla görüşebilirsiniz. Tamamen ücretsiz olan uygulama, aynı zamanda çok kolay kullanılır ve anlaşılır bir yapıya sahip. Fakat video sohbetler üzerine özelleştiği için yazılı mesajlaşma gibi özellikleri beklememenizi öneriyorum.

Hem arkadaş listenizin olması, hem de uygulamanın yüzlerce farklı chat odasına sahip olması nedeniyle ilgi alanlarınıza yönelik sohbet edecek yeni insanları kolayca bulabiliyorsunuz. Dünya çapında kullanıldığı için çok çeşitli ülkelerden kullanıcıları sorun yaşamadan bulabileceğinize inanıyorum.

3G hem de Wi-Fi üzerinden kullanılabilen uygulama her iki seçenekte de kesintisiz video sohbet olanağı sunuyor ancak 3G kotasını hızlı bir şekilde tüketebildiği için Wi-Fi üzerinden kullanmanızın daha mantıklı olacağını belirtmek gerek.

Standart olarak Facebook girişi isteyen uygulamaya izin vermek istemezseniz e-posta adresinizle de kayıt olabilirsiniz ancak bu durumda Facebook'ta yer alıp da Paltalk kullanan arkadaşlarınız varsa, onları otomatik olarak tespit etmeniz mümkün olmayacaktır. Reklamsız versiyona uygulama içi satın alma seçeneklerini kullanarak erişebilirsiniz ancak uygulamanın ücretsiz sürümünde yer alan reklamlar pek de rahatsız edici değiller.

Yiğit Ekim Demir

Paltalk Video Chat Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
588 TOPLAM İNDİRME
21.1 MB DOSYA BOYUTU

Paltalk Video Chat Free uygulamasını kullanarak iOS işletim sistemli cihazlarınızdan hemen video konferanslar gerçekleştirebilirsiniz.

Paltalk Video Chat Free uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak dostlarınızla yahut yeni insanlarla video konferanslar gerçekleştirebilmenizi sağlayan ücretsiz bir uygulama. Uygulamayı kullanarak yapabilecekleriniz arasında canlı karaoke yapma, müzik dinleme, tartışmalara katılma ya da oyunlar oynama gibi oldukça geniş seçenekler var.

Hem kendi arkadaşlarınızla görüşebilmenizi, hem de dünya çapındaki sohbet odalarına katılarak yeni insanlarla herkese açık sohbetler gerçekleştirmenize olanak sağlaması sayesinde canınız sıkıldığında başına geçebileceğiniz bir uygulama haline geliyor. Aynı zamanda kolay kullanılır bir arayüze sahip olması, ilk başladığınızda bile zorluk çekmeden istediğiniz menülere ulaşmanızı sağlıyor.

Aynı anda 3 arkadaşınızla birden video konferansınızı gerçekleştirebilirsiniz ve herkese açık sohbet odalarının da politikadan tutun da hobilere kadar pek çok konuyu barındırması sayesinde ilgi alanlarınıza yönelik sohbetlere katılabilirsiniz.

Sohbetleri hem 3G ve LTE üzerinden, hem de Wi-Fi bağlantıları üzerinden gerçekleştirebiliyorsunuz ancak video konferansların bayağı bir bant genişliği kullandığını hesaba katarsanız 3G üzerinden sohbetleri pek de önermiyorum. Bu durum kısa sürede kotanızı tüketmenize neden olacaktır.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Camfrog Video Chat

    Android cihazınızla en güzel sohbetlere katılabilmek için bu video chat uygulamasını ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.
  • Bonfire: Group Video Chat

    Bonfire: Group Video Chat, Facebook tarafından yayınlanan bir video sohbet uygulaması
  • B Messenger Video Chat

    B Messenger Video Chat, hem tanıdıklarınız ile hem de online olan diğer kullanıcılar ile videolu görüşme ve mesajlaşma olanağı sunan başarılı bir Android iletişim uygulaması.
  • Booyah Video Chat for WhatsApp

    Booyah mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir video sohbet uygulamasıdır.
  • Hangouts Chat

    Google Hangouts Chat uygulamasını indirin, iş arkadaşlarınızla iletişimde kalın.
  • Facebook Workplace Chat

    Work Chat uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan iş arkadaşlarınızla kolayca iletişim kurabiliyorsunuz.
  • TeamLink

    Ücretsiz video konferans uygulaması olan TeamLink ile toplantılar ve dersler kolayca gerçekleştirilebilmekte. Teamlink indir butonundan uygulamayı hemen indirebilirsiniz.
  • Omlet Chat

    Omlet Chat uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan tüm dostlarınızla güvenle mesajlaşabilirsiniz.