Panzer League

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Android işletim sistemi üzerinde çalışabilen oyunlardan bir tanesi olan Panzer League bir MOBA oyunudur.

Panzer League, Android telefon ve tabletler üzerinde oynanabilen bir MOBA oyunudur. 

CipSoft tarafından geliştirilen Panzer League, kendine has dünyası ve aksiyonu ile son zamanlarda en göze çarğan mobil oyunlardan bir tanesi olarak oyuncuların karşısına çıkıyor. İçerisinde çokça çeşitlilik bulunduran ve iyi grafikleriyle de göz dolduran oyun, birçok şeyi iyi yapmasıyla ön plana çıkarken, oynanış tarafından biraz olsun tutuk olmasıyla can sıksa da yakın zaman sonra yapılabilecek güncellemelerle bu sorunu da aşabilecek gibi duruyor.

Oynanış tarafından tam bir MOBA oyunu olan Panzer League'de oyuna bir tank seçerek başlıyoruz. Diğer MOBA oyunlarında görebildiğimiz haritalara benzer şekilde; üst, alt ve orta olmak üzere üç koridordan ve bu koridorlara çeşitli şekilde erişim sağlayna ara yollardan oluşan bir haritada oynadığımız oyun boyunca, en arkada duran base'imizden çıkıp, karşı base'e ulaşmayı ve onları yok etmek için çaba serf ediyoruz. Oyuna dair daha ayrıntılı detayları almak için ise hemen aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz:

Ramazan Tugay Kahraman

Panzer League

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
294 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir MOBA oyunu

Panzer League, iOS telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir MOBA oyunudur.

Kendine has dünyası ve atmosferiyle karşımıza çıkan Panzer League, son zamanların en iddialı oyunlarından bir tanesi diyebiliriz. Kaliteli görselleri ve grafikleriyle ön plana çıkan oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyor ve galip gelmek için mücadele ediyorsunuz. Tankları kontrol ettiğiniz oyunda kendi eşsiz stratejinizi belirlemeli ve rakiplerinizi alt etmelisiniz. Düşman bölgeleri işgal etmeye çalıştığınız oyunda macera ve aksiyon dolu bir oynanış yer alıyor. Çeşitli içerikleriyle de oyuncuları sürekli oyuna bağlayan oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda yeteneklerinizi gösterebiliyorsunuz. Reflekslerinizi de iyi bir şekilde kullanmanız gereken oyunda harika işler ortaya çıkarabiliyorsunuz. Bu tarz oyunları seviyorsanız Panzer League sizleri bekliyor. Oyuna dair daha ayrıntılı detayları almak için ise hemen aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz:

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Panzer Sturm

    Tank savaş oyunlarına daha stratejik bir yaklaşım sunan Panzer Sturm, aksiyonu tepeden yönetmek isteyenlerin tercih edeceği bir oyun.
  • Panzer Ace

    Panzer Ace mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online tank savaşı oyunudur.
  • League of Stickman APK

    League of Stickman APK, çöp adam karakterlerin dövüşüp savaştığı aksiyon dolu bir mobil oyun. League of Stickman Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir!
  • League of Stickmen

    League of Stickmen mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Justice League Action Run

    Justice League Action Run (Adalet Takımı Aksiyon), Batman, Superman, Jokerin yer aldığı aksiyon koşu oyunu.
  • League of Heroes

    League of Heroes, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz hack & slash türünde bir aksiyon ve macera oyunudur.
  • Hunters League

    Hunters League, avcılarla yaratıklara karşı savaştığınız aksiyon rpg oyunu.
  • League of Arosaurs

    League of Arosaurs, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz artırılmış gerçeklik oyunu.