Panzer Sturm

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
257 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Tank savaş oyunlarına daha stratejik bir yaklaşım sunan Panzer Sturm, aksiyonu tepeden yönetmek isteyenlerin tercih edeceği bir oyun.

Etrafı kasıp kavuran mobil tank savaşı oyunlarından sonra Almanlar da çorbada tuzları olsun istemişler ve karşımıza çıkan oyun Panzer Sturm. Shooter olmaktan ziyade stratejik bir oyun yapısına yakın duran Panzer Sturm, güçlü bir tank ordusu kurup düşmanlarla çarpışmanız gereken bir oyun. Tahmin edebileceğiniz gibi oyuna tankların hakim olması bu tanklar arasında büyük bir çeşitlilik yaratıyor. Doğru orduyu kurup rakiplere göre strateji hazırlamanız gerekiyor.

Ücretsiz MMO oyun modu olan Panzer Sturm, dünya üzerinden herkesle PvP oynamanıza olanak tanıyor. Arkadaşlarınızla kuracağınız müttefiklikler sayesinde kalabalık düşman gruplarına karşı geniş çaplı bir savaş yürütmeniz de mümkün. Sayısız upgrade imkanı ile tanklarınızı istediğiniz şekil ve biçimlere sokup olabildiğince güçlendirme fırsatınız var. Ama bir orduyu ordu yapan elbette başındaki komutanlardır. Seviye atlatabildiğiniz komutanlarınız sayesinde ordunuzun ihtiyaç duyduğu birlik ve beraberliği sağlarken tek bir yumruk olmanın gücünü fark edeceksiniz.

11 farklı hikaye aşaması olan oyunun 176 farklı bölüm ile uzun vaadeli bir oyun keyfi sunması, kısa sürmeyecek bir eğlenceyi garantiliyor. Etrafta dolaşan tank oyunlarının çoğunu denemiş olabilirsiniz ama Almanların bize anlatmak istediği birşeyler var. Bu oyunu kaçırmayın.

Dikkat: Oyun açılır açılmaz Almanca olabilir. Ayarlardan dili İngilizceye çevirmeniz mümkün.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Panzer Ace

    Panzer Ace mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online tank savaşı oyunudur.
  • Panzer League

    Android işletim sistemi üzerinde çalışabilen oyunlardan bir tanesi olan Panzer League bir MOBA oyunudur.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Space Pioneer

    Ödüllü uzay temalı aksiyon oyunu
  • Cartoon Network Party Dash

    Kötüler partiyi bastı! Hemen oradan kaçın.
  • Hags Castle

    Şeytani büyücünün kalesinden kaçmalısınız.
  • Deadly Convoy

    Sokağa yayılın ve zombilere günlerini gösterin.