Paper Monsters Recut

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
118 MB DOSYA BOYUTU

Paper Monsters Recut başarılı bir mobil platform oyunudur

Paper Monsters Recut oyuncuları fantastik bir dünyaya konuk eden ve eğlenceli bir oynanışa sahip olan bir mobil platform oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Paper Monsters Recut'ta karton kutudan yapılan bir kahramanın ve arkadaşlarının maceralarına katılıyoruz. Oyunda bütün olaylar kağıt canavarların kahramanımızın yaşadığı toprakları istila etmesiyle başlıyor. Bu canavarlara karşı mücadele etmek için fantastik bir dünyada yol alıyoruz ve önümüze çıkan engelleri aşarak bulmacaları çözmeye çalışıyoruz.

Paper Monsters Recut, Mario'dan alışık olduğumuz klasik 2 boyutlu platform yapısını 3 boyutlu bir dünya ile birleştiriyor. Oyunun grafikleri gayet kaliteli, bulmacalar ve oynanışın da tatmin edici bir eğlence seviyesi sunduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

Paper Monsters Recut

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
188 MB DOSYA BOYUTU

Paper Monsters Recut kaliteli bir mobil platform oyunudur

Paper Monsters Recut güzel grafikleri eğlenceli bir oyun yapısı ile buluşturan bir mobil platform oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Paper Monsters Recut, Mario ile alışık olduğumuz 2 boyutlu platform oyunu yapısını 3 boyutlu bir dünya tasarımı ile birleştiriyor. Oyunda eğlenceli kahramanlara ve düşmanlara yer veriliyor. Karton kutudan yaratılma bir kahraman olan karakterimizin yaşadığı toprakları istila eden kağıt canavarları yenmesi için ona yardımcı oluyoruz ve maceraya ortak oluyoruz.

Paper Monsters Recut çözmek için ince düşünmeniz gereken bulmacalar içeren bir oyun. Oyundaki yaratıcı bulmaca tasarımları göze hoş görünen grafiklerle birleşmekte. Yediden yetmişe her yaştan oyun severe hitap eden Paper Monsters Recut boş zamanlarınızı değerlendirmek için ideal bir seçenek olabilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Paper Monsters

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.
  • Paper Wizard

    Paper Wizard mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • Infinite Monsters

    Infinite Monsters ücretsiz bir aksiyon oyunudur.
  • Monsters Rampage

    Monsters Rampage bol aksiyon dolu bir Android oyunudur
  • Dadi vs Monsters

    Dadi vs Monsters eğlenceli bir mobil aksiyon oyunudur
  • Monsters University

    Monsters University, Android işletim sistemine sahip tüm cihazlarınızla oynayabileceğiniz heyecan dolu bir aksiyon oyunudur.
  • Paper Boy

    Paper Boy, kontrol edeceğiniz çoukc ile bisikletinize binerek gazeteleri dağıtmaya çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Glow Monsters

    Glow Monsters, hem grafikleri hem de oyun atmosferi ile beğeni toplayan bir arcade oyun.