Paper Wizard

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Paper Wizard mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur

Paper Wizard yoğun aksiyona sahip oynanış içeren bir mobil kuşbakışı savaş oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG olan Paper Wizard bize fantastik bir hikaye sunuyor. Oyunumuzun hikayesi Booktopia adı verilen bir dünyada geçiyor. Kağıt kahramanların yaşamakta olduğu bu dünya bir gün canavar saldırısına uğruyor. Bu saldırı karşısında ise kağıt büyücülerimiz topraklarını savunmak için gönüllü oluyorlar ve savaş başlıyor. Bu savaşa farklı büyücülerden birini seçerek katılıyoruz ve canavarlarla çarpışmaya başlıyoruz.

Paper Wizard'da 4 farklı büyücü yer almakta. Bu büyücüler ateş, buz ve yıldırım güçlerini kullanmakta ustalar ve sahip oldukları bu ustalıklar sayesinde savaşta farklı oyun stilleri sunabiliyorlar. Oyun boyunca zindanları ziyaret ediyoruz ve canavarlar bize dalga dalga saldırıyor. Bu dalgalardaki bütün düşmanları yenebilmek için büyü gücümüzü verimli bir şekilde kullanmamız gerekiyor.

Paper Wizard klasik top down shooter dinamiklerini RPG elementleriyle birleştiriyor. Oyunda düşmanları yok ettikçe kahramanımız seviye atlayabiliyor ve yeni yetenekler öğrenebiliyor. Ayrıca sandıkları açarak ve düşmanları yok ederek büyülü silah ve ekipmanları da toplayabiliyoruz. Kazandığımız altınla dükkandan bu tür silah ve ekipmanları satın alabilmemiz de mümkün.

Paper Wizard'ın ortalama bir grafik kalitesine sahip olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

Paper Wizard

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Paper Wizard mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur

Paper Wizard yüksek tempoda aksiyonu RPG elementleriyle birleştiren ve oyunculara keyif vakit geçirme imkanı veren bir mobil kuşbakışı savaş oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Paper Wizard'da Booktopia adlı fantastik bir dünyada geçen olaylar konu alınıyor. Kağıttan kahramanların yaşadığı bu dünya canavarlar tarafından saldırıya uğrayınca bir gurup büyücü Booktapia'yı kurtarmak için bir araya geliyorlar. Biz de oyuna bu büyücülerden birini seçerek dahil oluyoruz ve canavarlarla çarpışmaya başlıyoruz. Büyücülerimiz ateş, buz ve yıldırım güçleri üstünde ustalaşmış oldukları için her büyücü bize farklı bir oyun stili sunuyor.

Paper Wizard'ın oynanışı klasik top down shooter türündeki oyunlar gibi. Buna ek olarak açılacak sandıklar, toplanacak altınlar, büyülü silah ve ekipmanlar oyundaki içeriği zenginleştiriyor. Oyuncular Paper Wizard'da üzerlerine dalga dalga saldıran düşmanları yok ettikçe tecrübe panı kazanıp seviye atlayabiliyorlar ve kahramanlarının yeni yetenekler öğrenmesini sağlayabiliyorlar.

Paper Wizard ortalama kalitede grafiklere sahip, buna rağmen oynanış sürükleyici olabiliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drop Wizard Tower

    Drop Wizard Tower, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarınız üzerinden kontrol edebileceğiniz bir aksiyon-platform oyunudur.
  • Tower Of The Wizard

    Tower Of The Wizard mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz retro tarzda bir platform oyunudur
  • Paper Monsters Recut

    Paper Monsters Recut başarılı bir mobil platform oyunudur
  • Magic Touch: Wizard for Hire

    Magic Touch: Wizard for Hire, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri aksiyon oyunu.
  • Paper Boy

    Paper Boy, kontrol edeceğiniz çoukc ile bisikletinize binerek gazeteleri dağıtmaya çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Dungeon Wor

    Dungeon Wor klasik Wizard of Wor oyununu Android cihazlarınıza taşıyor
  • Wizard Swipe

    Wizard Swipe, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde çalışabilen bir kule savunma oyunudur.
  • Privacy Wizard

    Privacy Wizard uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda yer alan uygulamaları, izinsiz kişilerden koruyabiliyorsunuz.