PaperChase

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
62 TOPLAM İNDİRME

PaperChase kağıttan yapılma uçakları kontrol ettiğimiz keyifli oyunlardan bir tanesi.

PaperChase ücretsiz olarak sunulan ve son zamanlarda karşılaştığımız en iyi oyunlardan bir tanesi. Pangea Software'in Air Wings oyununa benzerliğiyle dikkat çeken oyunda kağıttan yapılma değişik uçaklarla en uzağa çalışıyoruz.

Oyundaki uçakları kontrol etmek ilk başlarda biraz zor gelebilir. Bu sebeple hassasiyet değerleriyle oynayarak istediğiniz ayara getirebilirsiniz. Buna ek olarak kolay, zor ve ekstra zor seviyelerden birini seçerek oyuna başlayabilirsiniz. PaperChase'de kasvetli sokaklarda engellere çarpmadan ilerlemeye çalışıyoruz. Elbette aynı zamanda farklı noktalara yerleştirilmiş puanları da toplamamız gerekmekte.

Bu tarz bir oyundan beklendiği üzere PaperChase'de de çok sayıda upgrade seçeneği mevcut. Bunları kullanarak uçaklarınızı daha hızlı ve daha çevik hale getirebilirsiniz. Bu da zor görevinizi başarma konusunda epey yardımda bulunacaktır. Grafik olarak iyi seviyelerde yer alan oyun oldukça keyifli ve farklı bir deneyim sunuyor.

Eğer siz de ücretsiz, eğlenceli ve dinamik bir oyun arıyorsanız PaperChase mutlaka denemeniz gereken yapımlar arasında.

Emircan Erdoğan

PaperChase

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME
61.4 MB DOSYA BOYUTU

New York sokaklarında kağıt uçaklarınızı başkalarıyla kıran kırana kapıştırın. PaperChase, her dakikası aksiyon ve heyecan dolu bir oyun.

Kağıt uçaklarla geçen nostaljik hayatınızda elinizdeki uçan cisim ile yeterince hedefi gerçekleştiremediğinizi mi düşünüyorsunuz? O halde PaperChase, belki de sizin aradığınız oyundur. Ücretsiz olan PaperChase, hem cebinizi yormadığı gibi, aynı zamanda da bol eğlenceli bir vakit vaadediyor. Pangea Software'in yapmış olduğu ve editörlerimizden Emircan'ın vazgeçemediği oyunlardan biri olan Air Wings ile olan benzerliği dikkat çekse de oyunun kendine has bir keyfi de mevcut.

Oyunda uçakları kontrol etmek konusunda ilk başta biraz güçlük çekebilirsiniz. Bunu engellemek için hassasiyet ayarlarını düzenleme şansınız olduğunu hatırlatalım. Ayrıca, oyunun farklı zorluk ayarları da herkesin kendi seviyesine uygun bir oyun deneyimi elde etmesini sağlıyor. New York sokaklarının gri ambiyasına eğlence katan kağıt uçağınızla önünüze çıkan engellere karşı manevra yapmanız ve etrafa dağıtılmış bonusları toplamanız gerekiyor.

PaperChase, uçağınızı aşama aşama güçlendirmenizi de mümkün kılıyor. Sahip olduğunuz upgrade seçenekleriyle daha iyi bir uçuş keyfi da garantili. Sade ama güzel grafiklere sahip olan bu oyun, nostaljik bir ambiyans yaratmak konusunda başarılı. Ücretsiz ama iyi bir oyun arıyorsanız PaperChase oldukça iddialı bir oyun.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Space Pioneer

    Ödüllü uzay temalı aksiyon oyunu
  • Cartoon Network Party Dash

    Kötüler partiyi bastı! Hemen oradan kaçın.
  • Mayhem Combat

    Dövüş oyunları hayranıysanız Mayhem Combat'ı kesinlikle oynamalısınız.
  • Hags Castle

    Şeytani büyücünün kalesinden kaçmalısınız.
  • Deadly Convoy

    Sokağa yayılın ve zombilere günlerini gösterin.
  • Ability Draft: Spell Battles

    Dünyada yaşam bitti! SpaceZ'ye gitmek için dövüşmekten başka şansınız yok.