Papers, Please Türkçe Yama

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.2/5 ZİYARETÇİ
182,718 TOPLAM İNDİRME
0.54 MB DOSYA BOYUTU

Papers, Please Türkçe Yama, oyuna Türkçe dil seçeneği ekliyor

Papers Please Türkçe Yama oldukça başarılı bir bağımsız oyun olan Papers, Please için geliştirilmiş bir Türkçe dil paketidir.

Papers Please Türkçe Yama İndir

Gönüllü olarak oyunlar için Türkçe yama geliştiren Oyunçeviri ekibi tarafından yayınlanan Papers, Please Türkçe Yama sayesinde oyununuzu tamamen Türkçe olarak oynayabilmektesiniz. Bilindiği üzere Papers, Please oyunu içerisinde sadece diyaloglar, metinler ve evraklar olan bir bulmaca oyunu. Bu nedenle oyundaki yazıları anlamanız oyunda ilerleyebilmeniz için hayati önem taşıyor. Kimi zaman evraklardaki yanlış bilgileri tespit etmeniz, kimi zaman ek kaynaklardaki bilgilerden yararlanarak dolandırıcılıkları ortaya çıkarmanız gerekiyor. Oyunun ana dili İngilizce olunca bu işi yapmak zorlaşıyor. Bu nedenle Papers, Please Türkçe Yama imdadınıza koşan bir çözüm oluyor. Türkçe dil desteği ile Türk oyuncuların imdadına yetişen yama ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediliyor.

Papers, Please Türkçe Yama oyunun Steam versiyonu için geliştirilmiştir. Eğer oyunu GOG üzerinden satın aldıysanız yama çalışmayacaktır. Papers, Please Türkçe Yama'yı yüklemek için indirdiğiniz zip dosyasını C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\PapersPlease\loc klasörüne kopyalamanız gerekmektedir. Bu işlemden sonra oyunun seçeneklerine girerek dil bölümünden Türkçe'yi seçebilir ve oyunu Türkçe oynayabilirsiniz. Yama ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediliyor. İyi eğlenceler.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shaban Türkçe Yama

    Shaban Türkçe Yama, Shaban isimli oldukça eğlenceli oyunu Türkçe dil desteği ile oynayabilmenizi sağlayan Türkçe dil paketidir.
  • Deadlight Türkçe Yama

    Deadlight Türkçe Yama, heyecanlı ve aksiyon dolu bir zombi oyunu olan Deadlight'ı Türkçe oynayabilmeniz için hazırlanmış olan Türkçe dil paketidir.
  • GTA IV Türkçe Yama

    GTA 4 Türkçe yama dil paketini yükleyerek GTA IV oyununu Türkçe oynayabilirsiniz.
  • Gray Matter Türkçe Yama

    Gray Matter Türkçe Yama, heyecanlı bir oynanışa sahip olan Gray Matter oyunu için OyunÇEviri ekibi tarafından hazırlanan Türkçe dil paketidir.
  • Dreamfall: the Longest Journey Türkçe Yama

    Dreamfall: the Longest Journey Türkçe Yama, Dreamfall oyunu için OyunÇeviri ekibi tarafından hazırlanan Türkçe dil paketidir.
  • GTA 5 Türkçe Yama

    GTA 5 Türkçe Yama, Türkçe GTA V oynamak isteyenler için hazırlanmış yerel dil paketidir. GTA 5 Türkçe Yama nasıl indirilir ve nasıl yüklenir?
  • Homefront Türkçe Yama

    Homefront Türkçe Yama ile Homefront oyununu Türkçe oynayabilirsiniz
  • Outlast Türkçe Yama

    Outlast Türkçe Yama ile oyununuzu Türkçe hale dönüştürebilirsiniz