Papillon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Aklınızdaki soruların cevaplarını alabileceğiniz bir platform

Papillon, aklınıza takılan soruları sorup, başkalarının sorularına da cevap verebileceğiniz türden bir sosyal medya uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz Papillon ile tüm sorularına cevap alabiliyorsunuz.

Merak ettiğiniz soruların cevaplarını uzmanlarından alabileceğiniz bir mobil uygulama olan Papillon, her türlü soruyu sorabileceğiniz bir platformdur. Videolu soru cevap konseptiyle dikkat çeken uygulamada kolay bir arayüz ve kullanım yer alıyor. Türk geliştiriciler tarafından piyasaya sürülen Papillon, muutlaka denemeniz gereken bir uygulamadır. Takipçiler edinip başka insanları takip edebileceğiniz uygulamayı seveceğinizi de söyleyebilirim. Eğer başka insanlarla bilgi alışveriş yapmayı seviyorsanız Papillon tam size göre diyebilirim. Papillon uygulamasını mutlaka denemelisiniz.

Papillon uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Papillon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Aklınıza takılan soruların cevaplarını alabileceğiniz bir platform

Papillon, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Aklınıza takılan soruları sorup, başkalarının sorularını cevaplayabileceğiniz uygulama ile bilgi paylaşımı yapıyorsunuz.

Türk geliştiriciler tarafından piyasaya sürülen bir sosyal medya uygulaması olan Papillon, videolu soru cevap konseptiyle dikkat çekiyor. Merak ettiğiniz soruların cevaplarını uzmanlarından alabileceğiniz bir mobil uygulama olan Papillon, her türlü soruyu sorabileceğiniz bir platformdur. Kolay kullanımı ve anlaşılır menüleriyle dikkat çeken uygulama ile uzmanlardan bilgiler alabiliyorsunuz. Takipçiler edinebileceğiniz uygulama ile başka insanların sorularına da cevap verebiliyorsunuz. Yeni bir sosyal medya arayanların ilgisini çekebilecek türden bir uygulama olma özelliği taşıyan Papillon'u mutlaka denemelisiniz. Eğer soru cevap formatını seviyorsanız Papillon tam size göre.

Papillon uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Quora

    Quora uygulaması ile Android cihazlarınızı kullanarak profesyonellere soru sorabilir, cevap alabilirsiniz.
  • YOLO Soru-Cevap

    YOLO, takip ettiğiniz kişilere isimsiz sorular sorabileceğiniz bir uygulamadır.
  • Ask.fm

    Arkadaşlarınıza veya merak ettiğiniz kişilere sorularınızı sorup cevap alabileceğiniz sosyal platform Ask FM'in Android uygulaması.
  • Pollop

    Pollop, Android telefonunuzda kullanabileceğiniz soru sorma uygulaması.
  • Ask Me Anything

    Ask Me Anything Android uygulaması ile sorularınızı pek çok ünlüye çekinmeden sorabilir ve cevap alabilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.