PARADE!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Harika zamanlar geçirebileceğiniz bir müzik oyunu

PARADE!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifil bir mobil müzik oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Becerilerinizi sınayabileceğiniz oyunda geçit törenleri organize ediyor ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Hoş bir oyun olarak nitelendirebileceğim PARADE! ile harika geçit törenleri organize ediyor ve renkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Son derece keyifli bir oynanışa sahip olan oyunda en güzel geçit törenini oluşturmaya çalışıyorsunuz. Yukarı, aşağı, sağa ve sola kaydırma hareketlerini kullanarak binaları ve hayvanları kontrol ettiğiniz oyunda eğlenceli zamanlar yaşıyorsunuz. Bu tarz basit ve keyifli oyunları seviyorsanız PARADE! mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Renkli görselleri ve farklı atmosferleriyle de ön plana çıkan oyunda farklı kombinasyonları deneyebiliyorsunuz.

PARADE! oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

PARADE!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
150 MB DOSYA BOYUTU

Harika zamanlar geçirebileceğiniz bir müzik oyunu

PARADE!, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir müzik oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Becerilerinizi sınayabileceğiniz ve birbirinden renkli geçit törenleri organize edebileceğiniz bir mobil oyun olma özelliği taşıyan PARADE!, mutlaka denemeniz gereken bir oyun diyebilirim. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda farklı hayvanları ve binaları kullanarak birbirinden hoş törenler gerçekleştiriyorsunuz. Eğlenceli zaman geçirmek için tercih edebileceğiniz bir oyun olan PARADE!, sizleri bekliyor. Son derece keyifli bir oynanışa sahip olan oyunda en güzel geçit törenini oluşturmaya çalışıyorsunuz. Yukarı, aşağı, sağa ve sola kaydırma hareketlerini kullanarak binaları ve hayvanları kontrol ettiğiniz oyunda eğlenceli zamanlar yaşıyorsunuz. Bu tarz basit ve keyifli oyunları seviyorsanız PARADE! mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur.

PARADE! oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dancing Ball Saga

    Reflekslerinizi ve müzik duygunuzu açığa çıkarın.
  • Tap Music 3D

    Eşsiz bir müzik oyunu
  • Avicii | Gravity HD

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil oyun
  • LegFish

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir mobil oyun
  • Magic Parade

    Magic Parade, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz labirent oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Magic Tiles 3 APK

    Magic Tiles 3 APK, piyano çalmayı sevenlerin favori müzik oyunu. Piano Tiles 3 Android telefonlara ücretsiz indirilebilir.
  • BeatEVO YG

    Keyifli dakikalar geçirebileceğiniz keyifli bir müzik oyunu
  • Tap Tap Music

    Eşsiz deneyim sunan bir müzik oyunu