Parallels Access

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
85 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Parallels Access ile bilgisayarınızı Android cihazınız üzerinden yönetebilirsiniz

Parallels Access kullanıcılara telefondan bilgisayar kontrol etmek için hızlı ve koaly bir yol sunan bir mobil uzaktan kontrol uygulamasıdır.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize indirip kullanabileceğiniz Parallels Access ile telefondan PC yönetme işini gerçekleştirebilmek için çok uğraşmanıza gerek yok. Uygulamayı Android cihazınıza yüklediğinizde Windows bilgisayarınıza veya Mac'inize erişebilmek için öncelikle bir kullanıcı hesabı açmanız gerekiyor. Kullanıcı hesabınızı kaydettiğiniz e-posta adresinize bir e-posta gönderiliyor ve bu e-posta içerisinde yer alan kurulum dosyasını çalıştırığ bilgisayarınıza yüklediğinizde bilgisayarınız Parallels Access uygulaması içerisine kaydediliyor. Bu sayede telefonunuzdan bilgisayarınıza tek dokunuşla erişebiliyorsunuz.

Parallels Access kullanarak bilgisayarınızın masaüstüne erişebilir, dosya indirme işlemlerinizi takip edebilir, önemli dökümanlarınıza göz atabilir ve bu dökümanları düzenleyebilirsiniz. Uygulamanın güzel yönü "applification" özelliği sayesinde masaüstü uygulamalarınızı tıpkı bir Android uygulamasıymış gibi çalıştırabilmenize imkan vermesi. Uygulama içerisinde yer alan dosya gezgini sayesinde sabit diskinizde depoladığınız bütün dosyalara göz atabilmeniz mümkün.

Parallels Access sayesinde bilgisayarınızda çalıştırdığınız favori program ve servislerin kısayollarını Android cihazınızın ana ekranına ekleyebilir ve sonrasında tek dokunuşla bu programları çalıştırabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Parallels Access

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
114 TOPLAM İNDİRME
41.6 MB DOSYA BOYUTU

Parallels Access sayesinde bilgisayarınıza iOS cihazınız üzerinden erişebilirsiniz

Parallels Access eğer telefondan bilgisayar kontrol etmek için pratik bir çözüm arıyorsanız kullanabileceğiniz başarılı bir uzaktan kontrol uygulaması.

iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarını ve iPad tabletleriniz üzerinden bilgisayarınıza erişmenizi sağlayan Parallels Access sayesinde Mac veya Windows bilgisayarınızda çalıştırdığınız program ve uygulamalara erişebilir, dosya indirme işlemlerinize göz atabilir, dökümanları görüntüleyerek üzerlerinde değişiklik yapabilirsiniz. Uygulama içerisinde kullanışlı bir dozya gezgini de yer alıyor ve bu aracı kullanarak sabir diskinizde depoladığınız dosyalara erişebiliyorsunuz. Parallels Access

Parallels Access içerisinde yer alan applification özelliği sayesinde bilgisayarınızda kullandığınız programları tıpkı bir iOS uygulamasıymış gibi kullanabiliyorsunuz. Bu özellik tek dokunuşla bu programları iOS cihazınız üzerinden çalıştırmanıza olanak veriyor. Bu iş için bilgisayarınızda yüklü programların kısayollarını oluşturabiliyor ve iOS cihazınızın ana ekranına yerleştirebiliyorsunuz.

Parallels Access kullanabilmek için uygulamayı indirmeli, uygulama içerisinden kendinize e-posta adresiniz üzerinden bir kullanıcı hesabı açmalı ve bu e-posta adresine gönderilen e-postadaki Parallels Access Agent yazılımını bilgisayarınıza kurmalısınız. Sonrasında bilgisayarınız Parallels Access uygulaması içerisine kaydediliyor ve Android cihazınız üzerinden bilgisayarınıza erişebiliyorsunuz.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • VPN by Private Internet Access

    VPN by Private Internet Access, internet üzerindeki engelleri kaldırarak istediğiniz siteye özgürce girebilmenizi sağlayan bir Android VPN uygulaması.
  • Google Voice Access

    Telefonunuzu sesinizle kontrol edin.
  • Battle Royale in Early Access

    Hayatta kalma mücadelesi vereceğiz.
  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.