Paranormal Escape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
92 MB DOSYA BOYUTU

Paranormal Escape, gizemleri açığa çıkarmaya çalıştığınız bir kaçış oyunu ve Android için ücretsiz.

Paranormal Escape, genç bir ajan olarak gizemli bulmacaları çözerek olaylara açık getirdiğimiz bir kaçış oyunu. Android tabanlı telefon ve tabletimize ücretsiz indirip oynayabildiğimiz oyunda hayaletlerle, yaratıklarla, uzaylılarla dolu bir dünyada kendimizi tehlikeye atarak akıl almaz olayları çözüme kavuşturuyoruz.

Trapped imzasını taşıyan kaçış oyunlarından biri olan Paranormal Escape oyununda 10 level (sonraki 9 level paralı) boyunca terk edilmiş araba garajından hastane odasına, iş yerinden maden ocaklarına birçok yere gidiyoruz. İlk bölümde bizden çok daha deneyimli bir ajandan yardım alıyoruz. İpuçlarını nasıl inceleyeceğimizi, bağlantıları nasıl kuracağımızı öğreniyoruz. Tanıtım aşamasını tamamladıktan sonra tüylerimizi ürperten odalarda tek başımıza gezinmeye başlıyoruz.

Havaya sokan gizemi artırıcı müziklerin tercih edildiği oyun oynanış olarak benzerlerinden farklı değil. Yine odaları karış karış inceleyerek bizi anahtara götürecek ipuçlarını bulmaya çalışıyoruz. Bulduğumuz gizli objeleri çoğu zaman doğrudan kullanarak sonuca ulaşabilsek te, bazen bulduğumuz diğer obje ve objelerle birleştirmemiz gerekiyor. Objeleri de bulduktan sonra aklımızı da kullanarak mini bulmacaları çözüyor ve kendimizi odadan dışarıya atıyoruz.

Paranormal Escape, mini bulmacalar içeren kaçış oyunlarını oynamaktan keyif alıyorsanız kesinlikle es geçmemeniz gereken bir yapım. Tek beğenmediğim yanı ücretsiz sunulan level sayısının az olması. Bu tarz oyunları hızlı oynayan biriyseniz kesinlikle yetmeyecektir.

Erkan Calp

Paranormal Escape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Paranormal Escape, paranormal olaylarla ilgilendiğiniz sürükleyici bir kaçış oyunu ve hem iPhone hem de iPad ile uyumlu.

Paranormal Escape, doğaüstü varlıkların cirit attığı bir dünyada gizemleri çözmeye çalıştığımız bir kaçış oyunu ve hem iPhone hem de iPad cihazlarda rahatlıkla oynanabilecek şekilde tasarlanmış. Ücretsiz olarak indirebildiğimiz ve cihazda fazla yer kaplamayan kaçış oyununda hayaletlerin, uzaylıların, canavarların izlerini taşıyan odalara giriyoruz.

Gizemli kaçış oyununda olayları çözmek için can atan korkusuz bir ajanının yerine geçiyoruz. Genç ve deneyimsiz olduğumuzdan ilk olayımızda bizden daha deneyimli, hayatını gizem çözmeye adamış bir ajandan yardım alıyoruz. İlk bölümde olayların çözümüne getiren ipuçlarını nasıl bulacağımızı ve ne şekilde kullanacağımızı öğreniyoruz. Bu yüzden ilk aşama biraz sıkıcı lakin ilerleyen bölümlerde mekanların dolayısıyla objelerin değişmesiyle birlikte sıkıcılık yerini sürükleyiciliğe bırakıyor. Odaların farklı yerlerine konulmuş nesneleri ortaya çıkartarak envanter çantamıza atıyoruz ve mini lakin kafa karıştıran bulmacaları çözmek için kullanıyoruz. Oyun bu şekilde ilerliyor ve sona geldiğimizde oyunun başında çıkan ajanın “bravo” notu ile karşılaşıyoruz.

İlk 10 leveli ücretsiz olarak oynayabildiğimiz oyunun zorluk düzeyi süper ayarlanmış diyebilirim. Gizli nesneleri bulmak, ipuçlarını birleştirip bulmacaları çözmek çok zor değil. Hatta sıkı bir odadan kaçış oyuncu iseniz oyunu bitirmeniz 20 dakikanızı almayacaktır. Kafa patlatmanıza rağmen geçemediğiniz bölümlerde videolu çözümü gösteren ipucundan yardım alabilirsiniz lakin oyunun zevkini kaçırdığından tavsiye etmem.

Müzikleri ile de dikkat çeken paranormal temalı kaçış oyununu kesinlikle oynamanızı isterim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Paranormal House Escape

    Paranormal House Escape mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku - bulmaca oyunudur
  • Paranormal Pursuit

    Paranormal Pursuit point and click türünde bir mobil macera oyunudur
  • Traffic Escape APK

    3D bulmaca oyunu olan Traffic Escape APK'da, mantığınızı kullanarak arabaları hareket ettirin ve seviyeleri bitirin.
  • Escape the Hellevator!

    Escape the Hellevator! tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz kaliteli bir bulmaca oyunudur.
  • Caveboy Escape

    Caveboy Escape, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz üçlü eşleştirmeye dayanan bir bulmaca oyunudur.
  • Adventure Escape: Starstruck

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Adventure Escape: Starstruck mobil oyunu, kaybolan bir film yıldızının izini süreceğiniz harika bir bulmaca oyunudur.
  • Goop Escape 2

    Goop Escape 2, minik Goop'ları kaçış noktasına götürüp bölümleri birer birer geçmeniz gereken eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • Escape Blocks 3D

    Escape Blocks 3D, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz mükemmel bir 3 boyutlu bulmaca oyunudur.