Pastel Friends : Dress Up Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
53 MB DOSYA BOYUTU

Avatarları farklı renklere boyayacağız.

Rahatlatıcı bir pastel oyunu olarak karşımıza çıkan Pastel Friends : Dress Up Game genellikle çocuk kitleden oluşan bir yapıya sahip.

Belirli bir yaş grubundaki oyunculara hem rahatlatıcı hem de keyifli anlar yaşatacak olan Pastel Friends : Dress Up Game mobil platformda klasik oyunlar arasında yer alıyor.

Birbirinden farklı avatarın yer aldığı yapımda bu avatarları boyayarak renkli bir duruma getirecek dilediğimiz renkler ile keyifli zaman geçirebileceğiz.

Yapım içerisinde oyuncular birçok kıyafet, eşya, efekt ve konuşma balonu ekleyerek bu avatarlara farklı bakış açıları kazandırabilecekler.

Oynaması ücretsiz olarak yayınlanan oyun içerisinde çok sayıda farklı avatar da yer alıyor. Düzenli olarak güncellemeler alan ve bu güncellemeler ile oyuncularına yepyeni içerikler sunmaya devam eden başarılı yapım 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

Pastel Friends : Dress Up Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
214.7 MB DOSYA BOYUTU

Avatarları farklı renklere boyayacağız.

Mobil platformda rahatlatıcı bir oyun olarak ön plana çıkan Pastel Friends : Dress Up Game kategori olarak klasik oyunlar arasında yer alıyor.

SeyeonSoft tarafından geliştirilen ve oynaması ücretsiz olarak lansmana çıkan Pastel Friends : Dress Up Game’de oyuncular birbirinden farklı avatarları boyayarak keyifli zaman geçirmeye çalışacaklar.

Eşsiz avatarların yer aldığı yapımda oyuncular konuşma balonları, farklı kıyafetler, eşyalar ve efektler ile avatarlarını farklı bir boyuta taşıyabilecekler.

Ücretsiz yapısı ile yayınlandığı günden bu yana 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam edilen başarılı yapım, keyifli yapısı ile belirli bir kitledeki oyunculara hitap ediyor.

Play Store üzerinde 4.1 gibi bir incelemeye sahip olan yapım kitlesini artırmak için güncellemeler de almaya devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bumble Up

    Merdivenin basamaklarında çıkarak çeşitli engellerden kaçabileceğiniz ve puan toplayarak yolunuza devam edebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Pocket Jump: Casual Jumping Game

    Farklı karakterler aracılığıyla çeşitli engelleri aşabileceğiniz ve yıldız toplayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Decurse-A New Magic Farming Game

    Sıra dışı bir köy inşa edebileceğiniz ve çeşitli tarım ürünleri üreterek para kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Hello Kitty Friends

    Kedicikleri yok etmeye çalışacağız.
  • Bird Friends

    Nesneleri yok etmeye çalışacağız.
  • Bomber Friends

    Mobil cihazımızda bomba patlatabileceğiz.
  • Girls Party Dress up

    Girls Party Dress up, partiye giderken çok şık ve güzel görünmek isteyen kızları giydirerek onlara yardım etmeniz gereken eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu.
  • WoodieHoo Animal Friends World

    Okul öncesi eğitime katkı sağlamak amacıyla hazırlanmış eğlenceli bir oyundur.