Pastel Girl

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
318 TOPLAM İNDİRME
62 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz zaman sunan bir çocuk oyunu

Pastel Girl, Android tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir çocuk oyunu olarak dikkat çekiyor.

Renkli ve sevimli bir kız çocuk oyunu olarak dikkat çeken Pastel Girl, sevimli karakterleri dilediğiniz gibi giyindirebileceğiniz bir oyundur. Kız çocuklarına hitap eden oyunda sürükle bırak yöntemiyle karakterlerinizi giydirebiliyor ve binlerce farklı kombin yapabiliyorsunuz. Eğlenceli ve neşeli bir oyun olarak nitelendirebileceğim oyunda eşsiz bir zaman geçirebiliyorsunuz. Çocukların beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Pastel Girl, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun. Bol animasyonlu  bir oyun olarak ön plana çıkan Pastel Girl sizleri bekliyor.

Pastel Girl oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. Oyun hakkında daha detaylı bilgi için videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

Pastel Girl

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
202 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli bir çocuk oyunu

Pastel Girl, iOS tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir çocuk oyunu olarak dikkat çekiyor.

Çocukların zevkli zaman geçirmesi için geliştirilen eğlenceli ve sevimli bir oyun olan Pastel Girl, sevimli karakterleri giydirerek eğlenceli vakit geçirmenizi sağlıyor. Özellikle kıza çocuklarına hitap eden oyunda binlerce farklı kombin yapabiliyorsunuz. Çocukların beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Pastel Girl, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun. Bol animasyonlu  bir oyun olarak ön plana çıkan Pastel Girl sizleri bekliyor. Basit oynanışı ve sürükleyici etkisiyle dikkatimizi çeken Pastel Girl, sizleri bekliyor. Bu tarz bir oyun arıyorsanız çocuklarınıza güvenle oynatabilirsiniz.

Pastel Girl oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. Oyun hakkında daha detaylı bilgi için videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Supermarket Girl

    Supermarket Girl, ücretsiz olarak sunulan, eğlenceli bir çocuk oyunu.
  • Sweet Baby Girl Beauty Salon

    Sweet Baby Girl Beauty Salon, güzellik salonuna gelen kızların görünümlerini değiştirip onları güzelleştirmeniz gereken eğlenceli bir Android çocuk oyunu.
  • PawPaw Cat

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir kedi bakma oyunu
  • TRT Çocuk Akıllı Tavşan

    TRT Çocuk Akıllı Tavşan Android oyununda sevimli bir tavşanın yerine geçiyorsunuz.
  • My Bobo - Talking Photo

    My Bobo - Talking Photo İndir (Android Uygulaması): My Bobo - Talking Photo uygulaması ile çocuğunuz her şeyi eğlenceli yoldan öğrenecek!
  • Sago Mini Bug Builder

    Şekiller sevimli böceklere dönüşüyor.
  • Rhythm and Bears

    Sevimli ayıcıkların konserine katılın.
  • Sweet Baby Girl Cleanup 5

    Sweet Baby Girl Cleanup 5, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.