Path BETA

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
203 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Path, çevrenizle etkileşime geçebileceğiniz kolay kullanımlı bir sosyal ağ uygulamasıdır.

Kişiye özel sosyal ağ uygulaması olarak bilinen Path’in Windows Phone’lu cihazlar için geliştirilmiş sürümüdür. Windows Phone 8’li akıllı telefonunuzla kullanabileceğiniz sosyal ağ uygulaması ile sadece belirlediğiniz kişilerle paylaşımda bulunabilirsiniz.

Farklı tasarımı ile dikkat çeken sosyal ağ uygulaması Path, gizliliğinize önem veren bir uygulamadır. Kiminle neyi paylaşacağınıza siz karar verirseniz. Durum güncellemesinden yer bildirimine, video ve fotoğraf paylaşımından müzik paylaşımına kadar birçok seçenek sunan sosyal ağ uygulaması tamamen ücretsizdir.

Milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilen sosyal ağ uygulaması ile çeşitli filtreler ve düzenleme araçlarıyla bambaşka görünüm kazanan video ve fotoğraflarınızı arkadaşlarınızla paylaşabilir, nasıl hissettiğinizi yazabilir, check-in yapabilir, o an dinlediğiniz bir müziği, izlediğiniz bir filmi veya okuyup beğendiğiniz bir kitabı paylaşabilirsiniz. Çapraz gönderim özelliği sayesinde Path üzerinde paylaştığınız bir gönderinin diğer sosyal ağ hesaplarınızda paylaşılmasını sağlayabilirsiniz.

Twitter, Gmail ve rehber senkronizasyonu ile Path uygulamasını kullanan arkadaşlarınızı görebilir, dilerseniz Path uygulamasını denemeleri için arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz.

Sadece çevrenizle paylaşımda bulunabileceğiniz, kullanımı basit ve şık arayüzlü sosyal ağ uygulaması Path’in Windows Phone sürümü şu anda beta aşamasında olduğundan bazı eksiklikler içerse de, kesinlikle denenmesi gereken uygulamalardan.

1.1 sürüm yenilikleri:

  • Konum check-in ile ilgili bir bug düzeltildi.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Facebook Beta

    Facebook Beta uygulamasını Windows Phone telefonunuza yükleyerek sosyal ağın en yeni özellikleri herkesten önce deneyimleyebilirsiniz.
  • Cloud Path

    Cloud Path, sürekli dönen yapıda tasarlanmış platform üzerinde ilerlemeniz gereken bir Ketchapp oyunu.
  • Heard

    Yazmış olduklarınızı kim olduğunuzdan çok kazandığı etki ile değerlendiren bir sosyal medya uygulaması.
  • Scorp

    Scorp, üniversite öğrencileri arasında oldukça popüler sosyal medya uygulaması.
  • Seesmic Ping

    Twitter, Facebook hesaplarınızı tek bir ekranda takip edebilmenizi ve sosyal paylaşımlarda bulunabilmenizi sağlayan mobil cihazınız için hazırlanmış sosyal ağ uygulamasıdır.
  • Badoo

    Badoo, yeni insanlarla tanışmak, sohbet etmek için kullanabileceğiniz sosyal ağ uygulamalarından biri.
  • Foursquare

    Foursquare, ücretsiz sosyal ağ ve konum paylaşma uygulamasıdır.
  • Glide

    Glide, 5 dakikaya kadar video mesaj hazırlayabileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması.