Pati Birliği

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME

Pati Birliği uygulamasıyla, sokakta yaşayan köpekleri ister sahiplenebilir isterseniz de ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz.

Pati Birliği girişimiyle Android cihazlarınız üzerinden sokak hayvanlarına yardımcı olabilmeniz mümkün hale geliyor.

Sokakta yaşayan dostlarımızın iyiliği düşünülerek geliştirilen Pati Birliği uygulaması, hayvanseverlerin de severek kullanacağını düşündüğüm bir uygulama diyebilirim. Belediyelerle ortak çalışılan projede, sokak hayvanlarının tasmalarına yerleştirilen GPS sayesinde uygulamadan nerede olduklarını anlık olarak takip edebiliyorsunuz. Yakınınızda olduğunu tespit ettiğiniz sokak köpeklerinin yanına giderek mama, su gibi ihtiyaçlarını karşılayabileceğiniz gibi sevginizi de gösterebilirsiniz. Bunlardan hangisini yaptıysanız, uygulama üzerinden de belirtebiliyorsunuz.

Sokak köpeklerinin listesine ulaşarak, istediğiniz köpeklere evinizi açmanızın da mümkün olduğu platformda Tanış Onunla platformuyla bağlantıya geçerek sahiplenme işlemlerini tamamlayabilirsiniz. Aynı zamanda, diğer sokak köpeklerine yardım da etmek isteyenler için Çak Bi Pati derneğine ulaşabileceğiniz uygulamayı ücretsiz olarak indirebilir, sokakta yaşayan dostlarımıza bir nebze de olsa yardımcı olabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Pati Birliği

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
32.4 MB DOSYA BOYUTU

Pati Birliği uygulaması, sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılama ve sahiplenme imkanı sunuyor.

Pati Birliği uygulamasını kullanarak sokak köpeklerinin ihtiyaçlarını iOS cihazlarınız üzerinden takip ederek karşılayabilirsiniz.

Sokak köpekleriyle hayvanseverleri buluşturan bir platform olan Pati Birliği uygulaması, köpeklerin ihtiyaç duydukları mama, su ve sağlık ihtiyaçlarının karşılanmasında büyük kolaylık sunuyor. Köpeklere özel tasarlanan GPS özellikli tasmalar sayesinde harita üzerinden anlık konumlarına ulaşabileceğiniz uygulamada, yakınınızda bulunan köpeklerin yanına giderek ister besleyebilir, isterseniz de sevginizi gösterebilirsiniz.

Hasta veya başka bir sorunu olduğunu düşündüğünüz köpekler varsa uygulama üzerinden veterinerlerle bağlantıya geçebilmenizi de mümkün kılan Pati Birliği uygulamasında, istediğiniz köpeği sahiplenerek evinizi paylaşmaya bir adım atabilirsiniz. Barınaklarda ve diğer şehirlerde yaşayan sokak köpekleri için de yardımda bulunabileceğiniz Pati Birliği uygulamasında Çak Bi Pati derneğine ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Eğer siz de sokak köpeklerine yardımcı olmak ve onlara daha rahat bir yaşam sunmak isterseniz, Pati Birliği uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tractive GPS

    Evcil hayvanlarınızın nerede olduğunu takip etmek istiyorsanız Tractive GPS uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • Pou APK

    Pou APK Android oyunda sevimli bir evcil hayvanın bakımını üstleniyorsunuz. Pou, sanal evcil hayvan oyunları arasında oldukça popüler.
  • PetDesk

    PetDesk uygulamasıyla evcil hayvanlarınızın sağlığı ve bakımı için faydalı bilgilere ulaşabilirsiniz.
  • Dog Training

    Dog Training uygulamasında yer alan içeriklerden faydalanarak köpeklerinizi başarılı bir şekilde eğitebilirsiniz.
  • Pet Manager Lite

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz evcil hayvan yönetme uygulamasıdır.
  • Petkarne

    Petkarne uygulamasında evcil hayvanlarınızın yaşamını kolaylaştıracak birçok özellik sunuluyor.
  • Moy 7 APK

    Moy 7 sanal bir evcil hayvanın bakımını üstlendiğiniz Android oyunu. Sanal evcil hayvan oyunu APK, eğlenceli bulmaca, arcade, yarış, gündelik mini oyunlar içeriyor.
  • Bubbu APK

    Bubbu APK Android sanal evcil hayvan oyunları arasında. Sevimli yavru kedi Bubbu ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.