PC Speed Up

DENEME SÜRÜMÜ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,712 TOPLAM İNDİRME
0.56 MB DOSYA BOYUTU

Faydalı ve güvenilir araçlara sahip olan PC Speed Up yavaşlamış bilgisayarları detaylı olarak temizliyor ve daha hızlı çalışmalarını sağlıyor.

PC Speed Up kullanıcıların bilgisayalarını güvenli ve hızlı yoldan temizlemelerine yardım eden faydalı bir yazılım.

Özellikle bilgisayarına çok fazla program yükleyip silen kullanıcılar bir süre düşük bir PC performansıyla karşı karşıya kalır. Çünkü silinen programlar arkalarında daima bir miktar artık dosya veya klasör bırakır. Tam da bu noktada devreye giren PC Speed Up kullanıcılara bilgisayarlarını sistem dosyalarına zarar vermeden temizleme yolu sunuyor. Program bu amaca en iyi şekilde hizmet edebilmek için birkaç araç içeriyor.

Şık ve modern arayüzde sunulan fonksiyonlardan istediğinizi seçip işleme başlayabilirsiniz. Buna ek olarak ana pencereden CPU, bellek ve ağ kullanım bilgilerini takip etmek de mümkün. Aynı kategoride yer alan yazılımların çoğunda göremediğimiz iki özelliğe sahip olması PC Speed Up'ı favorilerimiz arasına almamızı sağladı. Bu özelliklerden birisi başlangıçta gereksiz yere çalışarak sistemi yavaşlatan programları optimize eden bir araç. Diğeri ise bilgisayarı kullanım esnasında arkaplanda gereksiz yere çalışarak genel bir yavaşlığa sebep olan programları kapatan araç.

Bilgisayar hızından şikayet eden tüm kullanıcıların PC Speed Up'a şans vermeleri gerektiğini düşünmekteyim. Program deneme sürümüne sahip ve memnun kalmanız halinde 39 TL ödeyerek tam sürümünü indirebilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Warp Speed PC Tune-up Software

    Warp Speed PC Tune-up Software ile bilgisayarınızın daha hızlı çalışmasını sağlayabilirsiniz
  • Windows Memory Speed Up

    Windows Memory Speed Up ile bilgisayarınızın belleğini daha verimli kullanabilirsiniz
  • Slow Down Or Speed Up MP3 File Software

    Slow Down Or Speed Up MP3 File Software ile MP3 dosyalarınızın oynatma hızını değiştirebilirsiniz
  • Speed-X

    Speed-X ile bilgisayarınızda kullandığınız RAM'i en düşük seviyede tutabilir ve sisteminizi kararlı hale getirebilirsiniz.
  • My HDD Speed

    My HDD Speed programı ile sabit disklerinizin okuma ve yazma hızlarını anlık olarak ölçebilirsiniz.
  • CPU Speed Professional

    CPU Speed Professional AMD ve Intel marka işlemcilerin performanslarını ölçerek web sitesine kaydeder. Bu sayede dünyadaki diğer kullanıcıların işlemci performanslarıyla kendinizinkini karşılaştırabilirsiniz.
  • Internet Speed Up Lite

    Internet Speed Up Lite, ücretsiz bir internet hızını arttırma programıdır.
  • Speed Up Surfing

    Speed Up Surfing, internet gezinti deneyiminizi hızlandıracak olan ücretsiz ve kullanışlı bir yazılımdır.