Peck It Up

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Ağaçkakan olarak ne kadar yükseğe uçabilirsiniz?

Peck It Up, sevimli bir ağaçkakanın yerine geçtiğimiz süper eğlenceli Android oyunu. Minimalist hoş görsellerle bizleri karşılayan yapımda ağaçkakanla birlikte uzun bir yolculuğa çıkıyoruz. Ağaçta başlayan uzayda sonlanan uçma oyununu oynamanızı isterim. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Yodo1 Games’in ilk olarak Android platformunda indirmeye açtığı oyunda ağaçkakan rolünü üstleniyoruz. Ağacı gagalayıp uçuyor, doğası gittikçe bozulan dünyayı terk edip uzaya doğru ilerliyoruz. Ağaç üzerinde tırmanırken, uçarken tamamen özgür değiliz. Bize gösterilen noktalara konmamız gerekiyor. Başlangıçta ilerlemek çok kolay çünkü gittiğimiz yol oldukça geniş, dilediğimiz yere kolayca konabiliyoruz. İlerledikçe alan daralıyor, uçmak zorlaşıyor. Bu noktada güçlendiriciler karşımıza çıkmaya başlıyor. Daha yükseğe uçmamımızı, daha güçlü gagalamamızı vs. sağlayan güçlendiricilerden faydalanabilmek için tam üzerlerine konmamız gerekiyor. Bu arada gagalamak için ekrana dokunuyor, uçmak için sürükle - çek ve bırak yapıyoruz. Unutmadan, oyunun bir sonu yok.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tape it Up!

    Tape it Up!, refleksleri test eden retro görselli Android oyunu.
  • Build it Up

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Eat it Up

    Eğlenceli deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Give It Up!

    Give It Up!, beceri oyunları oynamaktan hoşlanan Android kullanıcılarının severek oynayabileceği yapımlar arasında yer alıyor.
  • Give It Up! 2

    Give It Up! 2 zorlu bir mobil platform oyunudur
  • Yo! Let's UP

    Yo! Let's UP, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Type It!

    Type It, ne kadar hızlı parmaklara sahip olduğunuzu öğrenmenizi sağlayan bir Android beceri oyunu.
  • Stunt it!

    Stunt it!, ücretsiz olarak sunulan, epey zorlu bir beceri ve aksiyon oyunu karışımı.