Perfect Hit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Yılan oyununa benziyor ancak çok daha keyifli

Perfect Hit, Voodoo’nun iOS platformundan sonra Android’e çıkardığı yılan benzeri oynanış sunan top oyunu. Topları engellere rağmen toplayarak döner platforma sokmaya çalıştığınız oyunda vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Kısa süreli vakit geçirmek için harika bir seçim. Tek dokunuş yenilikçi kontrol sistemiyle her yerde rahatça oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun.

Görsel yönden zayıf bağımlılık yaratan mobil oyunlarla karşımıza çıkan Voodoo’nun yeni oyunu Perfect Hit’te engellerden kaçarak topları toplamaya çalışıyor ve final hareketi olarak döner platforma zıplıyorsunuz. Oyunda amaç; döner platformda deliğe olabildiğince fazla sayıda top sokabilmek. Topları bu deliğe sokmak için bir çaba sarf etmeniz gerekmiyor. Odaklanmanız gereken nokta; silindir engellerle dolu platform. Burada toplayacağınız her bir top size ekstra puan kazandırıyor. Bu arada seviye sistemi mevcut. Seviye atladıkça topları toplamak zorlaşıyor, deliğe daha az top giriyor.

Erkan Calp

Perfect Hit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
132.2 MB DOSYA BOYUTU

Yılan benzeri harika bir top oyunu

Perfect Hit, Voodoo’nun yılan oyununa benzeyen top oyunu. Dikkat, refleks ve sabır gerektiren mobil oyun, vakit geçirmek için birebir. Toplu taşımada, durakta, molada veya arkadaşınızı beklerken telefonunuzda açıp oynayabileceğiniz güzel bir oyun. Refleks oyunlarını seviyorsanız tavsiye ederim.

Voodoo’nun olmasıyla mobil platforma öne çıkan yılan benzeri oyunda kırmızı topları toplayarak engellerden kaçıyor ve dönen platformun deliğine girmeye çalışıyorsunuz. Amaç; dönen platformun deliğine mümkün olduğunca top sokabilmek. Bu platforma gelmeden yolda ne kadar top alırsanız o kadar iyi. Silindir engeller arasına gelişigüzel bırakılan topları almak için de sağlam reflekslere sahip olmanız gerekiyor. Bu arada oyun bölüm bölüm ilerliyor. Seviye atladıkça engellerin ve topların sayısı artıyor, platform da daha hızlı dönmeye başlıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wall Hit

    Wall Hit oyununda tüm topları sepetin içerisine gönderin!
  • Perfect Tower

    Farklı objeleri ustalıkla dizerek en yüksek kuleyi inşa etmelisiniz.
  • Perfect Slices

    Keyifli vakit geçirebileceğiniz bir mobil beceri oyunu
  • Hit the Light

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Paint Hit

    Platformu boyayın.
  • Hit The Pillar

    Hit The Pillar, bloklar üzerinde zıplayarak ilerlediğiniz ücretsiz Android oyunu.
  • Perfect Expert 3D

    Eşsiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Perfect Ironing

    Eşsiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu