PewPew

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
0.01 MB DOSYA BOYUTU

PewPew oldukça eğlenceli bir aksiyon oyunudur

PewPew bize Amiga veya Commodore 64 zamanındaki retro oyunları hatırlatan bir yapıya sahip olan oldukça eğlenceli bir mobil aksiyon oyunudur.

PewPew'de kahramanımızı kuşbakışı olarak yönetmekteyiz ve bize her yönden saldıran düşmanlarımıza karşı en uzun süre hayatta kalmaya çalışmaktayız. Bu sırada ekrandaki kutuları toplayarak daha fazla puan kazanabilmekteyiz. PewPew retro tarzda basit grafiklere sahip; fakat oyunun bu özelliği oyunu kötü göstermekten öte oyuna farklı bir tarz veriyor.

PewPew'de oyunun her anı aksiyonla dolu. Ekrandaki düşmanlar zaman geçtikçe artıyor ve daha hızlı karar vermemiz gerekiyor. Oyun 5 farklı oyun moduyla birlikte gelmekte ve her bir oyun modu bolca eğlence sunmakta.

PewPew oldukça akıcı bir şekilde çalışabilen bir oyun. Düşük donanıma sahip Android cihazlarda bile yüksek kare hızı yakalayabileceğiniz oyun online liderlik panosuna da sahip ve kullanıcılara en yüksek puan alan oyuncular arasına adlarını yazdırabilme imkanı sunuyor.

PewPew'i Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

PewPew

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

PewPew kuşbakışı olarak oynanan bir aksiyon oyunudur

PewPew oyunculara bolca heyecan sunan sürükleyici bir mobil aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'lerinie ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan PewPew'de piksellerden oluşan bir kahramanı yöneterek dört bir yanımızdan bize amansızca saldıran düşmanlara karşı koymaya çalışıyoruz. Oyun bize Commodore 64 veya Amiga dönemindeki klasik oyunları hatırlatan retro tarzda grafiklere sahip ve bu özellik oyuna özel bir hava kazandırıyor.

PewPew oynanış olaran bir FPS oyununun kuşbakışı hali olarak özetlenebilir. Oyunda arenaya çıkarak etrafımızdaki düşmanlara ateş ediyoruz ve en uzun süre hayatta kalarak en yükek puanı elde etmeye çalışıyoruz. PewPew oldukça ilginç oyun modlarına da sahip. Bazı oyun modlarında ateş ettiğimiz düşmanlarımız patlarken bu düşmanlardan uzaklaşmamız gerekiyor, bazılarında ise giderek zorlaşan bir şekilde dalga dalga bize saldıran düşmanlara karşı savaşıyoruz.

PewPew oldukça yüksek kare hızlarında iOS cihazlarınızda çalışabilen bir mobil oyun. Teknolojik olarak sorunm yaşamayacağınız PewPew akıcı, hızlı ve bağımlılık yapıcı bir yapıya sahip.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Voxtale

    Harika grafiklere sahip bir aksiyon oyunu