PHHHOTO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
914 TOPLAM İNDİRME

PHHHOTO uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca animasyonlu fotoğraflar çekebiliyorsunuz.

PHHHOTO uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının mobil cihazlarından hareketli fotoğraflar çekebilmeleri için hazırlanmış bir animasyon fotoğraf uygulaması. Ücretsiz olarak sunulan ve bir sosyal ağ gibi de çalışan uygulama, böylelikle daha fazla şey anlatan hareketli fotoğraflarınızın dostlarınızla paylaşımına olanak tanıyor.

Çektiğiniz animasyonlu fotoğrafları beğenmek, yorum atmak, paylaşmak ve ayrıca diğer kullanıcıları takip edip onlar tarafından takip edilmek de mümkün. Çeşitli filtreler sayesinde hareketli resimlerinizin daha göz alıcı bir tarza bürünmesini de sağlayabiliyorsunuz. Eğer daha eğlenceli fotoğraflar çekmek istiyorsanız denemeden geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

PHHHOTO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,028 TOPLAM İNDİRME

PHHHOTO uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızda kolayca ve ücretsiz olarak hareketli GIF fotoğraflar hazırlayabilirsiniz.

PHHHOTO uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz kamera uygulamaları arasında yer alıyor ve oldukça ilgi çekici olduğunu belirtmek gerek. Zira uygulama klasik kamera ve fotoğraf uygulamalarının aksine, hareket eden fotoğraflar çekiyor ve arkadaşlarınızla paylaşmanıza olanak tanıyor. Böylece sıkıcı ve statik fotoğraflar yerine herkesin beğeneceği değişik fotoğraflar elde edebiliyorsunuz.

Hareketli olan resimler çok daha canlı ve samimi göründükleri için dostlarınızın da beğeneceğine inanıyorum. Video çekmek her ne kadar daha kolay gibi görünse de, dosya boyutu gibi sınırlamalar ve video paylaşımındaki zorluklar PHHHOTO uygulamasını çok daha cazip hale getiriyor.

Hem sizin fotoğraflarınıza hem de arkadaşlarınızın fotoğraflarına beğenme, yorum yapma, paylaşma gibi işlemler yapılabiliyor ve ayrıca kişilerin birbirlerini takip etmesi de mümkün. PHHHOTO kendi sosyal ağına sahip olduğu için tüm dostlarınızı buradan takip edebilir veya takip edilebilirsiniz.

Hazırlanan fotoğraflar hareketli GIF animasyonları şeklinde oldukları için neredeyse tüm cihazlar veya web tarayıcılarını kullananlar fotoğraflarınızı görebiliyorlar. Flash videolara göre çok daha avantajlı olan bu durum fotoğraflarla anlatmak istediklerinizi herkese çok daha kolay bir şekilde aktarabilmenizi sağlıyor.

Hızlı ve kullanışlı bir hareketli GIF yapma uygulaması arıyorsanız kesinlikle denemeden geçmemeniz gerekenler arasında yer aldığına inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında