Photo Censor Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
301 TOPLAM İNDİRME
2.8 MB DOSYA BOYUTU

Photo Censor Free, iPhone ve iPad'lerinizi kullanarak istediğiniz fotoğraflar üzerinde sansürleme yapabileceğiniz ücretsiz bir iOS uygulaması.

Photo Censor Free, fotoğraflar üzerinde zaman zaman sansürlemek istediğiniz noktaları kolayca sansürleyebileceğiniz ücretsiz ve başarılı bir iPhone ve iPad uygulaması. Tamamen ücretsiz olarak sunulan uygulama sayesinde paylaşmak istediğiniz ama küçücük sansürler gerektiren fotoğraflarınızı kolayca sansürleyebiliyorsunuz.

Uygulama ile sansürleme yaptığınız fotoğrafları ister mobil cihazınıza kaydedip saklayabilir isterseniz de Facebook, Twitter ya da e-posta ile paylaşımda bulunabilirsiniz. Uygulama ücretsiz olarak sunulduğu için reklam gösterimi mevcut. Fakat bu reklamlar rahatsız edici boyutta değiller.

Sansürlemek istediğiniz bölgelere mozaikleme be bulanıklaştırma işlemlerini yapan Photo Censor uygulaması, aynı zamanda kesme ve yakınlaştırma desteği de sunuyor. Ayrıca en güzel yanlarındna bir tanesi ise mozaikleştirme yerine eğlenceki stickerlar kullanarak da fotoğraflarınızı sansürleyebiliyorsunuz. Sansürlemek için kullanabileceğiniz 10 farklı sticker bulunuyor.

Kullanımı basit, düşük boyutlu ve ücretsiz olarak karşımıza çıkan fotoğraf sansürleme uygulaması Photo Censor Free'yi tüm sansür işlemleriniz için indirerek kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Photo Shake Free

    Photo Shake Free'yi kullanarak fotoğraf kolajlarınızı iPhone ve iPad'iniz ile çok kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz.
  • Secure Photo+Video Free

    Secure Photo+Video Free ile iPhone ve iPad cihazlarınızdaki fotoğraf ve videoları kolayca koruyabilirsiniz.
  • Lock Photo&Video Safe Free

    Lock Photo & Video Safe Free, iOS kullanıcılarının dosyalarını ve alt dosyalarını kilitleyerek kişisel fotoğraf ve videolarını koruma altına alabileceği kullanışlı ve ücretsiz bir iOs uygulamasıdır.
  • Animate Photo Free

    Animate Photo Free, iPhone ve iPad'leriniz üzerindeki fotoğraflara farklı efektler ve çerçeveler ekleyebileceğiniz ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.
  • Vintango - Vintage camera, free photo effects editor

    Vintango ile fotoğraflarınıza kolayca güzel bir görünüm kazandırabilirsiniz
  • Photo Lab

    Photo Lab, kullanıcı dostu arayüzü ve kapsamlı özellikleriyle karşımıza çıkan bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Photo Editor

    Photo Editor uygulaması ile fotoğraflarınızı dilediğiniz gibi düzenleyebilir ve filtreler ekleyebilirsiniz.
  • Avast Photo Space

    Avast Photo Space, iPhone kullanıcıları için fotoğraf yedekleme uygulaması.