Photo Finish Horse Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
219 TOPLAM İNDİRME
57 MB DOSYA BOYUTU

Photo Finish Horse Racing, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir en iyi at yarışı oyunu.

Photo Finish Horse Racing, Android platformundaki en iyi at yarışı oyunu diyebilirim. Gerek atların gerekse de jokeylerin modellemelerinin dikkat çekici olduğunu ve yarış havasına sokan benzersiz bir oynanış sunduğunu özellikle belirtmem gerek.

Hem tablet hem de telefonda rahat oynanış sunan at yarışı simülasyonunda amacımız kupayı kazanıp at yarışlarının kralını olduğumuzu göstermek. At ve jokerimizi seçerek başladığımız oyunda yarışlarda birinci gelmenin iki püf noktası bulunuyor. Birincisi; çok iyi kalkış yapmak. Diğer atlar arasından sıyırılıp çıkabilmemiz için sağ alt köşedeki alanda çubukları üst üste belirtilen noktaya getirmemiz gerekiyor. Birkaç dokunuşun ardından yarış başlıyor. Yarış esnasında da dikkat edeceğimiz nokta kamçı. Kamçımızı istendiği kadar ve istendiği şiddette kullanmamız gerekiyor. Kamçı da sağ alt köşeye konumlandırılmış ve vakti geldiğinde açılan barda doğru zamanda dokunarak kamçımızı kullanmış oluyoruz. Kalkış ve kamçı haricinde dikkat etmemiz gereken bir nokta yok.

Oyun bize iki seçenek sunuyor. Fazla uzun sürmeyen hızlı yarışlara katılabiliyor veya uzun soluklu, başlama pozisyonumuzun önemli olduğu kupa kazanma amacıyla yarıştığımız kariyer modu.

Erkan Calp

Photo Finish Horse Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
177 TOPLAM İNDİRME
121 MB DOSYA BOYUTU

Photo Finish Horse Racing, iOS cihazlarda ücretsiz oynanabilir açık ara en iyi at yarışı oyunu.

Photo Finish Horse Racing, geliştiricisinin de dediği gibi mobilde oynayabileceğiniz en iyi at yarışı oyunu. Gerek grafiklerinin kalitesi gerekse de yarış havasını tattıran atmosferiyle iOS platformundaki rakiplerinin arasından açık ara sıyrılıyor.

iPad’in yanı sıra küçük ekranlı iPhone’da da rahat oynanış sunan at yarışı simülasyonunda hızlı yarışlara katılma veya sonunda kupa olan seri yarışlarda performans sergileme şansına sahipsiniz. Joker ve at seçiminizin ardından bu iki modda oynamaya başlamadan önce eğitim aşamasına geçiyor, eğitim bölümünü tamamlarsanız yarışlara katılma hakkınız oluyor.

Oyunun kontrol sisteminin oldukça basit olduğunu ancak dikkat gerektirdiğini söyleyebilirim. Yarışları açık ara birincilikle tamamlamak için tek yapmanız gereken harika bir başlangıç ve kamçınızı zamanında kullanmak. Biraz detaya inmem gerekirse; Yarışa başlamadan önce sağ altta beliren hareketli çubukları üst üste konumlandırıyor, belirtilen noktaya tüm çubukları dizmeyi başarırsanız tüm atlar arasından kopup gidiyorsunuz. Yarış esnasında da kamçınızı kullanmak için yine sol altta beliren bara dozunda dokunuyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rival Stars Horse Racing APK

    Rival Stars Horse Racing APK at yarış oyunları arasında en kapsamlısı. Android için at yarışı oyunu arayanlara tavsiye edilir.
  • Disney Photo Finish

    Disney Photo Finish uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda kolayca fotoğraflarınıza Disney karakterlerini ekleyebiliyorsunuz.
  • Horse Racing Manager 2018

    At yarışı yöneticisi olma yolunda atını eğit, yetiştir ve yarışa sok.
  • Horse Racing 3D

    Horse Racing 3D, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir at yarışı oyunu.
  • Virtual Horse Racing 3D

    Virtual Horse Racing 3D, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz en eğlenceli ve heyecanlı at yarışı oyunlarından bir tanesidir.
  • Horse Racing Simulator 3D

    At yarışı tutkunları için hazırlanmış ücretsiz bir Android oyunu arıyorsanız cevap Horse Racing Simulator 3D.
  • iHorse Racing

    iHorse Racing, at yarışı ile ilgili hemen her konunun işlendiği eğlenceli bir oyun.
  • Top Ski Racing 2014

    Top Ski Racing 2014, kaliteli grafiklere sahip ücretsiz bir kayak oyunudur.