Photo Transfer App

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,086 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Photo Transfer App, Android cihaz sahibi kullanıcıların fotoğraf ve videolar gönderip alabileceği oldukça kullanışlı ve yararlı bir uygulamadır.

Photo Transfer App, kullanıcıların fotoğraf ve videolarını diğer cihazlara aktarmasını ve aynı zamanda diğer  cihazlardan fotoğraf ve videolar almasını sağlayan yararlı bir Android uygulamasıdır. Eğer güvenilir ve kullanımı kolay bir fotoğraf transfer, paylaşma ve yedekleme uygulaması arıyorsanız Photo Transfer App sizin için oldukça ideal bir uygulamadır.

Farklı platformlar ile uyumlu olarak çalışan uygulama sayesinde Android, iOS ve hatta masaüstü bilgisayarlarınız arasında fotoğraf ve video transferi yapabilirsiniz. Uygulamayı kullanarak transfer işlemlerini yapabilmek için tek kontrol etmeniz gereken ise cihazların aynı WiFi bağlantı üzerinde olup olmadığıdır.

Özellikler:

  • Kullanımı kolay arayüz ve yararlı fonskiyonlar
  • Kullanıcıların fotoğraf gönderme ve almasını sağlama
  • Farklı platformlar ile uyumlu çalışma
  • Limitsiz kullanım

Uygulamanın arayüzü oldukça sade ve kullanışlı. Böylelikle uygulamayı kolayca kullanabilirsiniz. Ayrıca uygulama üzerinde yapabileceğiniz karışık işlemler de bulunmamaktadır. Uygulamayı yükledikten sonra kullanıcılar aynı anda birden fazla fotoğraf seçimi yaparak gönderimini gerçekleştirebilirler.

Barış YANIK

Photo Transfer App

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME
12.1 MB DOSYA BOYUTU

Photo Transfer App, iOS cihaz sahibi kullanıcıların fotoğraf ve videolarını paylaşmasını, transer etmesini ve yedeklemesini sağlayan yararlı bir uygulamadır.

Photo Transfer App, iPhone ve iPad kullanıcılarının fotoğraf ve videolarını farklı cihazları arasında transfer etmesini sağlayan yararlı bir uygulamadır. Uygulama üzerinde kullanıcıların transfer işlemlerini yönetebileceği gelişmiş ayarlar mevcuttur.

Kullanıcılar uygulamayı kullanarak fotoğraf ve videolarını transfer diğer cihazlarına transfer edebilir, kopyalayabilir ve yedekleyebilir. Uygulama ile bu işlemleri gerçekleştirebilmeniz için teke gerekli olan şey ise cihazların aynı WiFi ile internete bğlı olması gerektiğidir. Çapraz platorm desteği sunan uygulama ile dilerseniz Android, iOS ve hatta masaüstü bilgisayarlarınız üzerindeki fotoğraf ve videolarınızı birbirleri arasında transfer edebilirsiniz.

Özellikler:

  • Farklı cihazlar arasında fotoğraf ve video transferi
  • Fotoğraf ve video paylaşımı, yedeklemesi ve transferi yapabilme
  • Kullanımı kolay arayüz ve kullanışlı fonksiyonlar
  • Dosya transferleri yerel ağınız üzerinden yapılmaktadır

Fotoğraf ve video transfer işlemlerini başlatmadan önce uygulamanın her iki cihazınız üzerinde de yüklü olduğundan emin olunuz. ayrıca dosya transferlerini gerçekleştirebilemek için cihazların internet bağlantısına ihtiyaç vardır.

Genel olarak oldukça yararlı ve kullanımı kolay bir fotoğraf ve video transfer uygulaması olan Photo Transfer App, ücretli olmasına rağmen bu ücreti sadece bir kereliğine ödemeniz gerekmektedir. Satın aldıktan sonra sınırsız olarak uygulamayı başka bir ücret ödemenize gerek kalmadan kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cool Photo Transfer

    Cool Photo Transfer, Android telefonlarınız üzerindeki resimleri kolayca bilgisayarınıza aktarabileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.
  • Photo Gallery

    Photo Gallery uygulaması, fotoğraf ve videolarınız için geniş yelpazede özellikleri sizlere sunuyor.
  • Handy Photo

    Handy Photo, fotoğraf tutkusu olanlar için tasarlanmış oldukça etkileyici ve başarılı bir fotoğraf editörüdür.
  • Photo Editor Photo Effects

    Photo Editor Photo Effects ile fotoğraflarınıza farklı efektler uygulayabilirsiniz
  • Photo Editor

    Photo Editor uygulamasında fotoğraflarınıza filtreler, efektler ve daha fazlasını uygulayabilirsiniz.
  • Photo Backgrounds

    Photo Backgrounds fotoğraf arka planlarını değiştirmenize yardımcı olan bir uygulamadır
  • Cartoon Photo Filters

    Cartoon Photo Filters, fotoğraf filtre uygulaması Prisma'nın hızlı alternatifi.
  • Photo Editor Collage Maker Pro

    Photo Editor Collage Maker Pro, fotoğraf düzenlemeyi seven Android kullanıcıları için hem güçlü hem de ücretsiz bir Android fotoğraf düzenleme ve kolaj oluşturma uygulaması.