PhotoMirror

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
424 TOPLAM İNDİRME

Android akıllı telefon ve tabletlerinizde fotoğraflarınıza kolayca ayna ve yansıma efektleri koyabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.

PhotoMirror uygulaması, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme uygulaması ve temel olarak cihazınızda en kolay yoldan ayna efektleri uygulamanıza olanak tanıyor. Pek çok başka fotoğraf düzenleme uygulamasında ayna efekti bir şekilde mevcut ancak bu efektler maalesef biraz fazla genel oluyorlar ve kullanıcıların istedikleri sonuçları elde etmeleri için oldukça yetersiz kalıyorlar.

Uygulamanın temel özelliklerine değinmek gerekirse;

  • Fotoğraf çekme ya da galerideki fotoğrafları kullanma
  • Farklı yansıma seçenekleri
  • Farklı boyutlandırma imkanları
  • Döndürme ve yeniden boyutlandırma
  • Yakınlaştırma ve uzaklaştırma

Uygulamanın arayüzü kaliteli bir görünüme sahip ve tüm seçeneklere ekrandaki bir kaç tıklama ile erişmek oldukça kolay. Ayna ve yansıma efektlerini uyguladığınızda hemen sonuçları görebiliyor ve beğenmezseniz geri alabiliyorsunuz.

Tüm işlemler tamamlandıktan sonra, fotoğrafları galerinize kaydedebileceğiniz gibi sosyal ağ hesaplarınızdan da arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Eğer kaliteli yansıma efekti barındıran bir uygulama arıyorsanız kesinlikle göz atmanızı öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

PhotoMirror

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
128 TOPLAM İNDİRME
19.7 MB DOSYA BOYUTU

PhotoMirror, iOS cihazlar için ücretsiz olarak sunulan, fotoğraflarımıza ayna efektleri ekleyebilmemizi sağlayan bir fotoğraf düzenleme uygulaması.

PhotoMirror, fotoğraflara ayna efekti eklemek amacıyla kullanabileceğimiz bir fotoğraf düzenleme uygulaması. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz PhotoMirror sayesinde fotoğraflarımızı ilginç efektler ile çok daha dikkat çekici bir hale getirebilme imkanına sahip oluyoruz.

Uygulamayı kullanmak son derece basit ve bu konuda pek tecrübesi olmayanlar dahi çalışma mantığını rahatlıkla kavrayabilir. Fotoğraflara yansıma efekti ekleyebilmek için öncelikle ya o an çekeceğimiz ya da daha önce çektiğimiz bir fotoğrafı seçmemiz gerekiyor. Ardından yansıma efekti çeşitlerinden bir tanesini seçerek fotoğrafa uyguluyoruz. Sunulan seçenekler epey zengin ve fotoğrafınıza uygun mutlaka bir seçenek var.

Taşıma, oynatma, yakınlaştırma ve uzaklaştırma gibi işlemlere gerek duyuyorsak bu adımda gerçekleştiriyoruz ve en son olarak da yansıma efektini eklemiş oluyoruz. Fotoğrafımızın çözünürlüğünü bozmadan kaydederek farklı sosyal medya kanalları üzerinde paylaşabiliyoruz.

Fotoğraf paylaşımı yapılan platformlar üzerinde sık sık fotoğraf paylaşıyorsanız ve gönderilerinizi daha ilgi çekici bir hale getirmek istiyorsanız PhotoMirror bu konuda iyi bir seçenek olabilir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında