Photomyne

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Photomyne uygulamasıyla fotoğraflarınızı tarayarak dijital ortama aktarabilir ve paylaşabilirsiniz.

Photomyne uygulaması, Android işletim sistemli cihazlarınızda analog fotoğraflarınızı tarayabileceğiniz bir araç olarak öne çıkıyor.

Fotoğraf albümlerinizde bulunan değerli fotoğraflarınızı uzun süre saklamak istiyorsanız, dijital ortama aktarma zamanı gelmiş demektir. Uzun yıllardır elinizde olan fotoğrafları çok uzun yıllar daha saklamak istediğinizde, akıllı telefonlarınızdan size büyük kolaylık sağlayan Photomyne uygulamasını kullanabilirsiniz. Tek seferde birden çok fotoğraf tarama özelliği sunan Photomyne uygulaması, fotoğrafların sınırlarını belirleyerek kırpma işlemini de kolayca halletmenizi sağlıyor.

Çeşitli fotoğraf düzenleme seçenekleri sunan Photomyne uygulamasında, fotoğraflarınızı daha canlı hale getirebileceğiniz filtreleri de kullanabilirsiniz. Tarattığınız fotoğrafları telefonunuza veya bilgisayarınıza kaydedebileceğiniz uygulamada fotoğraflara isim, konum, tarih ve etiket ekleyebilmeniz de mümkün. Analog fotoğraflarınızı dijital ortama aktarmanızı sağlayan Photomyne uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Uygulama özellikleri

  • Tek seferde birden çok fotoğraf tarama
  • Fotoğraf kırpma, döndürme vb. düzenleme seçenekleri
  • Fotoğraflara konum, tarih ve etiket ekleme
  • Fotoğraf filtreleri
  • Fotoğrafları paylaşma
  • Albümlerinizi diğer kullanıcılarla paylaşma
Volkan Yılmaz

Photomyne

x
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
24.7 MB DOSYA BOYUTU

Photomyne uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan basılı fotoğraflarınızı ve albümlerinizi kolayca taratabiliyorsunuz.

Photomyne uygulaması, fiziksel yani basılı fotoğraf albümlerinde yer alan fotoğrafları en hızlı şekilde dijital formata geçirmek isteyen iPhone ve iPad kullanıcılarının göz atmadan geçmemeleri gereken fotoğraf tarama uygulamaları arasında yer alıyor. Her ne kadar ücretli olarak sunulsa da sahip olduğu yeteneklerin ücretinin bedelini karşılamakta oldukça yeterli olduğunu da belirtmek lazım.

Uygulamayı kullanmaya başladığınızda direkt olarak fotoğraf albümünün bir sayfasında yer alan tüm fotoğrafları tek seferde taratabiliyorsunuz ve uygulama bu fotoğrafların ayrı fotoğraflar olduklarını kendi kendine tespit ederek hepsini kırpıyor ve ayrı ayrı galerinize kaydediyor. Böylece tek seferde iki veya daha fazla sayıda fotoğrafı galerinize kaydederek işlemi yeterince hızlandırma imkanına kavuşuyorsunuz diyebilirim.

Bu işlemleri yaparken albümlerin üzerindeki şeffaf jelatini de dikkate alan ve olabildiğince jelatin yokmuş gibi sonuç veren Photomyne, böylelikle fotoğraftaki gereksiz parlama ve solgunluklara da engel olabiliyor. Geçmişten elinize kalmış yüzlerce sayfalık fotoğraf albümleriniz varsa onları en kısa sürede dijitale aktarmak için Photomyne'nin etkili tarama sisteminden faydalanmak işinizin görülmesini sağlayacaktır.

Dilerseniz kırpma ve renk düzeltme işlemlerini manuel olarak da düzenleme ve daha iyi sonuçlar elde etme şansınız da mevcut. İsteyen kullanıcılar fotoğraflara tarih ve açıklamalar da ekleyebiliyor, arkadaşlarını ve ailelerini etiketleyebiliyorlar.

Taranan fotoğraflarınızı hemen Facebook, WhatsApp ve diğer sosyal medya yahut iletişim uygulamalarınızdan paylaşmanız için kullanabileceğiniz paylaşım butonları da Photomyne içerisinde mevcut. Tüm basılı fotoğraflarını dijitale aktarmak isteyenler kesinlikle uygulamaya göz atmadan geçmesinler.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında