Photon Flash Player

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,801 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Photon Flash Player, Android cihazlarınızda sorunsuz bir şekilde Flash oynatmanıza olanak sağlayan bir tarayıcıdır.

Akıllı telefonlar her ne kadar kusursuz gibi görünse de, konu videolara geldiğinde insanı çileden çıkartabiliyor. Belli başlı video oynatıcıların dışında bazı flash desteği isteyen durumlarda çaresiz kalabiliyoruz. 

Photon Flash Player, flash tarayıcı olma özelliği taşıyan, online video akışı eklentisi Flash Player desteğiyle olmazsa olmaz uygulamalardan biri. Yüklediğiniz andan itibaren tarayıcı üzerinden hızlı bir şekilde internette gezinti yapabiliyorsunuz. Kendi cihazınızda sorun çıkaran ve Flash desteği isteyen videoları izleyemiyorsanız herhangi bir eklentiye gerek duymadan Photon Flash Player'ı kullanabilirsiniz. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tablet kullanıcılarının mutlaka indirmeleri gereken bu uygulamada, sıkça gezdiğiniz sitelerde de tarama deneyiminizin daha hızlı gerçekleştiğini göreceksiniz. Dinamik bant genişliği ayarı yapma konusunda da kullanıcıları özgür bırakan Photon, vazgeçemeyeceğiniz uygulamalar arasında yer alıyor.

Özelliklerine daha yakından bakacak olursak: 

  • Sınırsız sekme desteği
  • Her türlü flash içeriğini oynatabilme
  • Akıllı url arama özelliği
  • FLV ve SWF formatlarını sorunsuz oynatabilme
  • Gizli ve özel tarama desteği
  • 3 farklı navigasyon modu: Finger mod, drag hand mod, mouse mod

Daha önce pek çok tarayıcı değiştiren insanlara ilaç gibi gelecek Photon Flash Player'ı ücretsiz olarak indirebilirsiniz. İçinde barındırdığı özelliklerin hakkını veren nadir uygulamalardan biri olduğunu düşünüyorum. Denemenizi mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

Photon Flash Player

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
663 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Photon Flash Player, iPhone akıllı telefonunuzda mutlaka olması gereken ve flash tarayıcı olma özelliği taşıyan harika bir uygulamadır.

Telefonlarımız her açıdan hayatımızı kolaylaştırsa da bazı noktalarda onlarında yetersiz kaldığını görüyoruz. Bazı internet sitelerinin veya Flash tabanlı herhangi bir şeyin açılmadığı durumlara mutlaka denk gelmişizdir. Bu noktada çözüm arayışlarımız hep farklı eklentiler üzerine oldu. 

Photon Flash Player, flash tarayıcı olma özelliği taşıyan, online video akışı eklentisi Flash Player desteğiyle olmazsa olmaz uygulamalardan biri. Yüklediğiniz andan itibaren tarayıcı üzerinden hızlı bir şekilde internette gezinti yapabiliyorsunuz. Kendi cihazınızda sorun çıkaran ve Flash desteği isteyen videoları izleyemiyorsanız herhangi bir eklentiye gerek duymadan Photon Flash Player'ı kullanabilirsiniz. 

iPhone akıllı telefonlarınıza mutlaka indirmeniz gereken bu uygulamada, sıkça gezdiğiniz sitelerde de tarama deneyiminizin daha hızlı gerçekleştiğini göreceksiniz. Dinamik bant genişliği ayarı yapma konusunda da kullanıcıları özgür bırakan Photon, vazgeçemeyeceğiniz uygulamalar arasında yer alıyor. Özellik olarakta oldukça zengin bir yapısı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Sınırsız sekme desteği, her türlü flash içeriğini oynatabilme, akıllı url arama özelliği, FLV ve SWF formatlarını sorunsuz oynatabilme, gizli ve özel tarama desteği ile aradığınızı fazlasıyla bulabiliyorsunuz.

Uygulamanın 3 farklı navigasyon modu olduğunu da söyleyelim. Her biri farklı bir yaratıcı deneyimi yaşatıyor. Finger mod, drag hand mod ve mouse mod'u teker teker kullandığınızda farkı kolay bir şekilde hissedebiliyorsunuz.

Daha önce pek çok tarayıcı değiştiren insanlara ilaç gibi gelecek Photon Flash Player'ı bir defaya mahsus olmak kaydıyla ücretli olarak indirebilirsiniz. İçinde barındırdığı özelliklerin hakkını veren nadir uygulamalardan biri olduğunu düşünüyorum. Denemenizi mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adobe Flash Player (APK)

    Adobe Flash Player Android: APK olarak indirilebilen flash uygulaması ile Android telefonunuzda flash içerikleri oynatabilirsiniz.
  • Flash Media Player(FLV-AVI-RM)

    Android İçin Flash Media Player sayesinde Android cihazınızda filmleri ve normal videoları oynatabilirsiniz.
  • Download Flash

    Download Flash, Adobe'un mobil platformlar için desteğini kaldırmış olduğu Flash Player uygulamasını Adobe'un resmi internet sitesinin arşivinden otomatik olarak indirmenizi sağlayan ücretsiz bir uygulamadır.
  • Flash On Call

    Flash on Call uygulaması sayesinde Android cihazınıza bir çağrı veya mesaj geldiğinde hemen haberdar olabiliyorsunuz.
  • GOM Player APK

    GOM Player APK, mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir medya oynatıcıdır.
  • Flash Alerts

    Android telefonunuzun flaş özelliğinin bildirimlerde yanıp sönmesini istiyorsanız bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Photon Strike: Galaxy Force

    Photon Strike: Galaxy Force mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • VLC Media Player

    VLC for Android popüler medya oynatıcının Android versiyonudur