PhotoWonder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,636 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

PhotoWonder, android cihazlarınızda kullanabileceğiniz başarılı bir resim düzenleme uygulamasıdır.

PhotoWonder, Android platformundaki en iyi ücretsiz resim editörü uygulamarından biri. İçinde barındırdığı bir çok özellik sayesinde eğlenceli ve güzel fotoğraflar oluşturabilirsiniz.

Kamera filtreleme özelliği ile fotoğraf çekimlerinizde fotoğraflarınızın üstüne efektler ekleyerek birbirinden güzel resimler ortaya çıkarabilirsiniz. Oluşturduğunuz resimler üzerinde düzenleme yapmakta bu uygulama ile mümkün. Resimleri kırpabilir, yönünü değiştirebilir ve renk tonlarını değiştirebilirsiniz. Uygulamanın en dikkat çekici olan özelliklerinden birisi ise güzelliğinizi artırabilme. Bu özellik sayesinde çektiğiniz resimlerde, yüzünüz üzerindeki benleri, sivilce ve çilleri kaldırabilir, yüzünüzü daha beyaz yapabilir ve parlaklık kazandırabilirsiniz.

Oldukça geniş bir efekt koleksiyonuna sahip uygulama ile çekecğiniz resimlere birbirinden güzel ve eğlenceli efektler ekleyebilirsiniz.

Uygulama ile oluşturulan resimler olabilecek en yüksek kalitede otomatik olarak ayarlanır. Yine uygulamanın koleksiyonları arasında bulunan şık dekorasyonları fotoğraflarınızın üzerine ekleyerek resimlerinizi kişiselleştirmeniz mümkün.

Son zamanlarda oldukça popüler hale gelen resim birleştirme özelliği bu uygulama içinde de bulunuyor. Özellik sayesinde farklı fotoğrafları bir araya getirerek tek bir resim oluşturabilirsiniz. İster kendi resimlerinizi isterseniz arkadaşlarınızın resimlerini bir araya getirerek komik fotoğraflar oluşturabilirsiniz. Ayrıca uygulama içinde fotoğraflarınıza ekleyebileceğiniz çerçevelerde mevcut.

Kısaca fotoğraf ile yapılabilecek tüm özelliklere sahip olan bu uygulamayı ücretsiz olarak indirerek hem kendinizi rahatlatabilir hemde tek bir uygulama ile tüm fotoğraf işlemlerini halledebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında