Picas

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
505 TOPLAM İNDİRME

Picas, Android telefon kullanıcıları için Prisma benzeri ücretsiz fotoğraf filtre, efekt uygulaması.

Picas, Prisma benzeri onlarca fotoğraf filtre, efekt uygulamasından biri. Derin sinirsel ağları ve yapay zekayı birleştirerek fotoğrafları sanat eserlerine dönüştüren başarılı bir Android uygulaması. Selfie fotoğraflarınızda farklı çıkmayı seviyor, sosyal ağları sıklıkla kullanan biriyseniz deneyebilirsiniz.

Sadece telefonda kullanılabilen fotoğraf filtreleme, efekt verme uygulaması Picas’ın filtre seçeneklerine, araçlarına baktığımızda benzerlerinden çok ta farkı olmadığını görüyoruz. Fotoğrafınıza tek dokunuşla elle çizilmiş etkisi verip boyutuna da isteğinize göre (orijinal boyutunda bırakma, oranlama, kırpma) ayarlayıp sosyal ağlarda paylaşıyorsunuz. Temiz kullanıcı arayüzüyle filtreleri uygulamak ve paylaşmak son derece basit, hızlı.

İçerisinde 100’den fazla filtre barındıran ve her ay 10 farklı filtrenin eklendiği uygulamanın ücretsiz sürümünde fotoğrafın köşesine filigran ekleme, reklam gösterme, yüksek kalitede sınırlı resim oluşturma gibi hiçbir kullanıcının hoşuna gitmeyecek detaylarla karşılaşıyorsunuz.

Erkan Calp

Picas

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
109 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Picas, iPhone kullanıcıları için ücretsiz fotoğrafları sanat eserine dönüştüren uygulama.

Picas, Prisma gibi özel bir algoritmayla fotoğrafları sanat eserine dönüştüren bir mobil uygulama. iPhone’unuza ücretsiz indirip kullanabileceğiniz klasik fotoğraf filtre, efekt uygulamalarından farklı bir şey arıyorsanız tavsiye ederim.

Selfie fotoğrafları sanatsal çalışmalara dönüştüren onlarca uygulamadan biri Picas. Prisma uygulamasını kullandıysanız fotoğraflarınıza tek dokunuşla yaptığınız sanatsal etkinin aynısı yapabiliyorsunuz. Orijinal fotoğrafı sanat eserine dönüştüren derin sinirsel ağlar ve yapay zeka birleşimi bir algoritma kullanıldığından etkili sonuçlar alıyorsunuz.

100’den fazla sanatsal filtre içeren ve her ay 10 eşsiz filtrenin eklendiği uygulamanın ücretsiz sürümünde hoşuma gitmeyen sınırlamalardan bahsetmem gerekirse; Fotoğrafın köşe noktasına filigran ekleniyor. Uygulamayı kullanırken ilgili noktalarda reklamlar gösteriliyor. Sınırsız HD kalitede resim oluşturamıyorsunuz. Her ay yeni gelen filtreler de premium sürümde mevcut.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında