Pico Tanks

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
143 TOPLAM İNDİRME
52 MB DOSYA BOYUTU

Pico Tanks Android oyununda mini tanklarla savaşa giriyorsunuz.

Pico Tanks, takım halinde hareket ederek kazanabileceğiniz online tank oyunu. Binlerce olası oyun değiştiren kombinasyonla kendi eşsiz tankınızı tasarlayabildiğiniz Android oyununda arkadaşlarınızla gruplanıp farklı oyun modları ve haritalarda üçe üç savaşıyorsunuz. Tank savaş oyunlarını seviyorsanız, Pico Tanks’ı hemen Android telefonunuza indirin.

100MB altı mobil oyunların da harika grafiklere ve oynanışa sahip olabileceğini gösteren örnek yapımlardan biri Pico Tanks. Kendi savaş stilinize göre  uzun veya kısa menzilli silahlar ve zırlahlarla donatıp görünümünü dilediğinizce değiştirebildiğiniz tanklarla 3’e 3 savaşlara giriyorsunuz. Hızlı tempolu savaşlarda arkadaşlarınızla birlikte veya rütbenizle eşleşen diğer oyuncularla mücadele ediyorsunuz. İki oyun modu var. Hold the Flag modunda takımınızın bayrağı ele geçirmesi ve süre dolmadan uzunca bir süre tutması gerekiyor. Fetch the Cargo modunda takımınızdaki en güçlü tank rakiplerinizden önce yükü alıp üssünüze getirmeye çalışıyor.

Pico Tanks Android Tank Oyunu Özellikleri

  • Arkadaşlarınızla birlikte savaşın
  • Birden fazla PvP oyun modu
  • Tanklardan bir ordu kurun
  • Benzersiz haritaları keşfedin
  • Tankları, silahları ve özellikleri açın

 

Erkan Calp

Pico Tanks

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
504.8 MB DOSYA BOYUTU

Pico Tanks iOS Oyunu: Süper zevkli online tank savaş oyunu

Pico Tanks, takım stratejisine odaklanan hızlı tempolu enerjik tank savaş oyunu. Bireysel savaşanın kaybettiği başka bir deyişle takım halinde hareket etmenin son derece önemli olduğu bu tank oyununda vakit su gibi akıp geçiyor. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan online tank oyunu Pico Tanks, gerçekçilikten uzak olsa da oldukça eğlenceli oynanış sunuyor. Mobilde tank oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız, Pico Tanks’i şiddetle tavsiye ederim.

Binlerce olası oynanışı değiştiren kombinasyonla tasarladığınız tankınızla arenalarda mücadele ettiğiniz, hiç duraksamayan bir mobil oyun Pico Tanks. Yarı tank yarı araç görünümünde ilginç savaş makinelerini kontrol ediyorsunuz. Mücadeleler üçe üç gerçekleştiriliyor ve süreye karşı oynuyorsunuz. Sadece takımlı oyun var. Takımınızın bayrağı ele geçirip süre dolmadan en uzun süre tutmaya çalıştığı Hold the Flag ve takımınızdaki güçlü bir tankın rakipleriniz yapmadan yükü alıp üssünüze sürüklemeye çalıştığı Fetch the Cargo, oynanabilir modlar arasında. Hangi modda oynarsanız oynayın, takıma uymak zorundasınız. Rakipleriniz arkadaşlarınız olabildiği gibi sizinle aynı rütbede rastgele bir oyuncu da olabiliyor.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Micro Tanks Online

    İnternetsiz de oynanabilen tank savaş oyunu
  • World of Tanks APK

    World of Tanks Blitz APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir online tank savaş oyunu. World of Tanks APK, en iyi tank oyunları arasında.
  • Battle Tanks: Legends of World War II

    2. Dünya Savaşı dönemi tanklarıyla savaşıyoruz.
  • AR Smash Tanks!

    Artırılmış gerçeklik destekli tank savaş oyunu
  • War Machines

    Mobildeki en iyi çok oyunculu tank savaş oyunu
  • Super Tank Blitz

    Super Tank Blitz Android oyununda kendi tankınızı tasarlayıp online savaşıyorsunuz.
  • Super Mega Death Tank

    Tek kişi düşman üssüne giriyorsunuz.
  • Tank Battlegrounds

    Tanklı battle royale oyun