PicPlayPost

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,292 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

PicPlayPost, fotoğraflarınızı videolu kolajlara çevirebileceğiniz en iyi Android uygulaması.

PicPlayPost, Android cihazınızla çektiğiniz fotoğraflardan video kolajlar yapmanıza izin veren ücretsiz bir uygulama. Kolaj hazırlayıp sosyal ağ hesaplarınızda paylaşmayı seven biriyseniz hareketli kolajlar hazırlayabileceğiniz bu uygulamayı kesinlikle denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Tek kareye birden fazla fotoğraf sıkıştırmamıza izin veren kolajların yapımı mobil platformda da oldukça kolay hale geldi. Hazır şablonları kullanarak birkaç basit adımda fotoğraflarımızı kolaja dönüştürebiliyoruz. Siz de sıklıkla kolaj yapanlar arasındaysanız PicPlayPost uygulaması ile kesinlikle tanışmalısınız. Android telefonunuza ücretsiz indirebileceğiniz uygulama ile animasyonlu GIF’lerden oluşan veyahut videolardan oluşan kolajlar hazırlayabiliyor ve Instagram başta olmak üzere dilediğiniz bir sosyal ağda paylaşabiliyorsunuz.

PicPlayPost’u benzerlerinden ayıran en büyük özelliği kolajları videolu olarak hazırlama seçeneği sunması. Android telefonunuzla kaydettiğiniz bir videoyu veyahut hareketli GIF’leri (en fazla 6 tane ekleyebiliyorsunuz.) kolaj haline getirebiliyorsunuz. Videolu kolajınıza cihazınızdan müzik ekleme şansına da sahipsiniz ki çoğu kolaj uygulamasında bu da mümkün değildir.

Ünlü isimlerin de kullandığı bir uygulama olan PicPlayPost tabii ki birçok ayarlanabilir çerçeve ve ekran boyutu, arka plan seçenekleriyle geliyor ancak videonuzu dilediğinizce düzenleyebilmeniz için de basit lakin etkili araçlar sunuyor.

Sosyal ağlarda fazlasıyla fotoğraf paylaşan biriyseniz kolajlarda farklılık yaratmak adına PicPlayPost’u denemenizi öneririm.

Erkan Calp

PicPlayPost

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,635 TOPLAM İNDİRME
18.6 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad'inizi kullanırken resim ve videolarınızı düzenleyebileceğiniz ücretsiz bir uygulama.

PicPlayPost uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir resim ve video düzenleyici. Elinizde bulunan tüm görselleri en kolay yoldan düzenlemenize izin veren uygulama, aynı zamanda çalışmalarınızı Instagram veya diğer sosyal ağlardaki hesaplarınıza en kolay yoldan yüklemenizi sağlıyor.

Uygulamanın standart özelliklerine değinmek gerekirse;

  • 4 videodan bir proje oluşturabilme
  • Video başına 30 saniye limiti
  • Farklı boyut oranları
  • Onlarca çerçeve
  • Pek çok arkaplan dokusu
  • Resim ve video filtreleri
  • Müzik ekleyebilme
  • Sürükle bırak desteği
  • Yüksek kaliteli görsel yükleyebilme

Ayrıca iOS 7 ve üzeri sistemler için video kırpma, GIF işleme gibi bir kaç ekstra özellik daha barındıran uygulamayı kullanırken oldukça keyif alacaksınız. Fotoğraf kolajları oluşturma gibi ek özellikler de yine uygulama ile birlikte geliyor.

Yiğit Ekim Demir

PicPlayPost

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
281 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

PicPlayPost, Windows Phone telefonunuzdaki fotoğraflardan, GIF'lerden, videolardan kolaj yapabileceğiniz popüler bir uygulama.

PicPlayPost, Windows Phone telefonunuzla sıklıkla fotoğraf çekip sosyal ağlarda paylaşmayı seven biriyseniz olduça hoşunuza gidecek bir uygulama ve benzerlerinden oldukça farklı. Fotoğraflarınızdan kolaj oluşturmak yerine çektiğiniz videoları aktarıp kolajlara döndürebiliyorsunuz yani videolu kolajlar hazırlayabiliyorsunuz.

Sosyal ağlarda fazlaca zaman geçiren biriyseniz tek fotoğrafta birden fazla fotoğraf içeren paylaşımlara mutlaka denk gelmişsinizdir. Kolaj yapma günümüzde oldukça basit; mobil cihazlar üzerinden birkaç basit dokunma ile kolaylıkla yapılabiliyor ve her platformda ayrı uygulama olarak mevcut. Tek bir kareye birden fazla fotoğraf sığdırmamıza izin veren bu uygulamalarla sabit kolajlar hazırlayabildiğiniz gibi hareketli (videolu) kolajlar da hazırlayabiliyorsunuz. Telefonunuzdaki videoları kolajlara dönüştürebileceğiniz uygulamalaran birisi de PicPlayPost.

Windows Phone platformunda da aynı kalitede karşımıza çıkan PicPlayPost uygulaması ile iki farklı şekilde kolaj oluşturabiliyorsunuz. Hareketli GIF’lerinizden veya videolarınızdan kolaj yapma şansına sahipsiniz. Kolajlarınızı hazırlarken müzik ekleme, video ve müziğin süresini ayarlama ve de kolaj uygulamalarının olmazsa olmazları farklı kenarlık, arka plan ve ekran boyutu seçme gibi pek çok araç elinizin altında ve hepsini kullanmak oldukça basit.

Ünlüler, müzisyenler, şarkıcılar, sosyal ağ fenomenleri tarafından kullanılan oldukça popüler bir video kolaj yapma uygulaması olan PicPlayPost, Windows Phone’da da ücretsiz olarak geliyor.

PicPlayPost Özellikleri:

  • Fotoğraf, GIF ve videolardan video kolaj yapabilme
  • Video kolajları filigran ve renkli yazılarla kişiselleştirebilme
  • Kolajlara cihazdaki müzikleri ekleyebilme, süresini ayarlayabilme
  • Çok sayıda arka plan ve ayarlanabilir kenarlık
  • Video kolajları farklı ekran boyutlarında ayarlayabilme
  • Sosyal ağlarda hızlı paylaşım yapabilme
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında