Piece Out

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Piece Out, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Piece Out, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Yüzlerce farklı bölümü ve farklı mekaniği ile dikkat çeken oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Basit kurallara sahip olan Piece Out, renkli blokları uygun yerlerine yerleştirmeniz gereken bir oyundur. En az hamle ile en kısa sürede bölümleri tamamlamalı ve yüksek skorlara ulaşmalısınız. Hoş bir temanın yer aldığı oyunda yapmanız gereken sadece blokları döndürmek ve sürüklemek. Blokları döndürebilmek için uygun alana sahip olmanız gerekiyor. Bu nedenle blokları taşıdığınız yerlerin ve yaptığınız hamlelerin kritik önemi var. Dikkatli olmanız gereken oyunda aklınızı iyi çalıştırmalı ve hata yapmadan bölümleri tamamlamalısınız. 700'e yakın bölümün yer aldığı oyunda keyifli zamanlar geçirebileceksiniz. Boş zamanlarınızı değerlendirmek için eşsiz bir oyun olan Piece Out'u sakın kaçırmayın.

Piece Out oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Piece Out

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Piece Out, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Piece Out, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve bağımlılık yapıcı bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Farklı mekaniklere sahip olan oyunda becerilerinizi konuşturuyorsunuz.

Renkli blokların ve zorlu bölümlerin yer aldığı Piece Out, basit kurallar ile geliştirilmiş eğlenceli bir oyundur. Boş zamanlarınızı renklendirmek için tercih edebileceğiniz oyunda yüksek skorlara ulaşmak için mücadele ediyorsunuz. Oyunda blokları uygun yerlerine taşımak için mücadele ettiğiniz oyunda doğru hamleleri yapmalısınız. En az sayıda hamle ile blokları uygun yerlerine götürmeli ve bölümleri tamamlamalısınız. 700'den fazla zorlu bölüme sahip olan oyunda eşsiz bir deneyim yaşama imkanınız oluyor. Dikkat gerektiren oyunda düşünce gücünüzü de sonuna kadar kullanmanız gerekiyor. Çocukların da rahatlıkla oynayabileceği Piece Out'u mutlaka denemelisiniz. Sürükleyiciliği bir hayli fazla olan bu oyunu sakın kaçırmayın.

Piece Out oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fat Princess: Piece of Cake

    Fat Princess: Piece of Cake tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli ve orijinal bir eşleştirme oyunudur.
  • Odd Bot Out

    Odd Bot Out, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Slugterra: Slug it Out!

    Slugterra: Slug it Out! ücretsiz olarak sunulan, eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Out of the Void

    Out of the Void, Android işletim sistemine sahip telefonlar için geliştirilmiş bir bulmaca oyunudur.
  • Out There

    Out There, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ve içerisinde bilimkurgu öğelerini içeren bulmaca oyunudur.
  • Slide Me Out

    Slide Me Out blokları hareket ettirerek bölümleri tamamlamaya çalıştığımız eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Slugterra: Slug It Out 2

    Slugterra: Slug It Out 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.