Pier Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Pier Run, bir yandan koşup bir yandan da balıkçıları suya iktirmeniz gereken hem eğlenceli hem de ücretsiz bir Android koşu oyunu.

Pier Run, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir koşu oyunu. Türk mobil geliştirici tarafından hazırlanan bu oyundaki amacınız ise hem koşmak hem de yol üzerindeki balıkçıları denize iktirmek. Fakat siz bunu yaparken hızlı bir şekilde koşmaya devam etmelisiniz ki, arkanızdan gelen kızgın kalabalık sizi yakalamasın.

Sürekli daha fazla puan alarak rekorunuzu geliştirebileceğiniz oyundaki heyecan, oyunun bu yapısı nedeniyle geçmiyor. Atari oyunlarında varolan grafiğe yakın grafikler ile oynayacağınız oyunda başarılı olmak için ihtiyacınız olan şey ise hız ve sağlam refleksler.

Oyunda koşarken farklı karakterler kullanabiliyorsunuz fakat öncelikle diğer karrakterlerin kilitlerini açmalısınız. Eğlenceli bir oyun arıyorsanız Pier Run'ı denemelisiniz.

Barış YANIK

Pier Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Pier Run, reflekslerinizin ne kadar güçlü olduğunu görebilmenizi sağlayan ücretsiz bir iOS koşu oyunu.

Pier Run, hem reflekslerinize hem de hızınıza güveniyorsanız başarılı olabileceğiniz ücretsiz bir iOS koşu oyunu. iPhone ve iPad'leriniz üzerinden keyifli bir şekilde oynayabileceğiniz bu oyunda amacınız kızgın kalabalıktan koşarak kaçarken aynı zamanda balıkçıları denize düşürmek.

Oyunda kontrol ettiğiniz karakteri de değiştirebiliyorsunuz. Fakat bunun için yeni karakterlerin kilidini açmanız gerekiyor. Oynarken son derece keyifli vakit geçirebildiğiniz Pier Run, Türk geliştirici tarafından hazırlanarak hem Android hem de iOS platformunda oyunculara sundu.

Kendinize oynayabilecek yeni, eğlenceli ve ücretsiz bir oyun arıyorsanız Pier Run'ı hemen indirip mutlaka denemenizi öneririm.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Run Cow Run

    Run Cow Run, Android platformu üzerindeki en eğlenceli aksiyon ve koşu oyunlarından biri olarak oldukça keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak başarılı bir uygulamadır.
  • Run Sackboy! Run!

    Run Sackboy! Run!, diğer sonsuz koşu oyunlarına göre çok daha kaliteli grafiklere ve oynanışa sahip olan eğlenceli bir Android sonsuz koşu oyunu.
  • Run Lala Run

    Run Lala Run, zaman geçirebilmeniz için geliştirilen ücretsiz, basit ve eğlenceli Android koşu oyunlarından bir tanesi.
  • Run Run Roy

    Run Run Roy, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir koşu oyunudur.
  • Run Run Super V

    Run Run Super V, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir robot oyunudur.
  • Run Square Run

    Run Square Run, Android kullanıcılarının oynayabileceği eğlenceli ve heyecanlı sınırsız koşu oyunlarından bir tanesidir.
  • Run Lucy Run

    Sürükleyici bir parkur koşu oyunu
  • Shark Shark Run

    Shark Shark Run mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur