Piktures

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
470 TOPLAM İNDİRME
7.9 MB DOSYA BOYUTU

Piktures uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdaki fotoğraf ve videoları en kolay yoldan görüntüleyebilirsiniz.

Piktures uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinde yer alan fotoğrafları ve videoları işlevsel bir şekilde yönetebilmek isteyenlerin deneyebilecekleri ücretsiz ve reklamsız uygulamalar arasında yer alıyor. Temel olarak bir galeri uygulaması olduğunu söyleyebileceğim Piktures, cihazınızla birlikte gelen varsayılan galeri uygulamasına göre çok daha kullanışlı özelliklere ve yeteneklere sahip.

Uygulamanın çok sade ve hemen anlaşılır arayüzü binlerce fotoğraf ve video arasında bile kullanıcıların rahatlıkla dolaşabilmelerine imkan tanıyor. Menüler ve seçenekler arasında çok fazla dolanmadan direkt olarak ekranki kaydırma hareketleriyle tüm işlemlerin gerçekleştirilebilmesi pek çok kullanıcının beğeneceği özellikler arasında.

Uygulamada bulunan fotoğraf ve videolarınızı hem EXIF bilgilerindeki konumlarına göre sıralamak ve listelemek, hem de takvim üzerinde çekildikleri tarihlere göre görmek mümkün. Böylece istediğiniz filtreleme seçeneklerine erişebileceğinize inanıyorum.

Piktures'u kullanarak sosyal medya paylaşımlarından önce fotoğraflarınızı yeniden boyutlandırma imkanınız da mevcut. Bu özellik bilhassa 3G kotanızın korunması konusunda paylaşımlarda işinize yarayacaktır. Elbette fotoğrafları görüntülemenin yanında videoları oynatabilme kabiliyeti de uygulamanın gerçekleştirebildikleri arasında.

Gizlemek istediğiniz görseller üzerinde gizleme işlemini yaparak başkalarının onları Piktures üzerinden görmesine engel olmak da yapabilecekleriniz arasında. Böylece özel hayatınızı telefonunuz başka birinin eline geçse bile koruma şansınız oluyor. Yeni ve kullanışlı bir galeri uygulaması arayanların göz atmadan geçmemeleri gerekenler arasında.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında