PIP Camera

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
520 TOPLAM İNDİRME
28.1 MB DOSYA BOYUTU

PIP Camera uygulaması hem iPad hem de iPhone cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir selfie çekme ve efekt uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

PIP Camera uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kendi fotoğraflarınızı çekmek için kullanabileceğiniz ve böylece en güzel selfieleri elde edebileceğiniz ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor ve uzun süredir Android işletim sisteminde mevcuttu. Şimdi karşımıza çıkan iOS sürümünün ise Android versiyonundan hiç bir farkı yok ve uygulamanın kalitesini başarıyla devam ettiriyor.

Kolay kullanılır yapısı ve tüm fonksiyonlarını başarılı bir şekilde sunabilmesi sayesinde özçekimlerinizi daha güzel hale getirmek için denemeniz gerekenler arasında yer alan uygulama, cihazınızın kamerasını direkt olarak kullanabiliyor.

Uygulama içerisinde bulunan çeşitli çerçeve, efekt ve filtre modları sayesinde çektiğiniz görüntüleri olduklarından çok daha renkli hale getirebilirsiniz. Bu efektler ve filtreler arasında renk düzenlerini değiştirenlerden tutun da sizi çeşitli nesnelerin içerisine yerleştirenlere kadar çok çeşitli seçenekler yer alıyor. Dolayısıyla uygulamayı kullanırken pek kıtlık yaşamayacağınızı söyleyebilirim.

Çalışmalarınızı tamamladıktan sonra sosyal ağ hesaplarınız üzerinden paylaşmak ya da e-posta ile dostlarınıza göndermek de mümkün. Uygulamada yer alan reklamları kaldırmak ve bazı ekstra özelliklere kavuşmak için uygulama içi satın alma seçeneklerini kullanabilir ve böylece çok daha renkli, eğlenceli ve güzel görünen fotoğraflar elde edebilirsiniz.

iOS cihazınızın hem ön hem de arka kamerasını kullanabilen uygulamayı özçekim fotoğraflar hazırlamak için kesinlikle denemeniz gerektiğine inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Camera Connect & Control

    Camera Connect & Control uygulamasıyla Canon marka fotoğraf makinelerinizi telefonunuzdan yönetebilirsiniz.
  • Camera 720

    Camera 720 uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda fotoğraf çekebilir ve onları düzenleyebilirsiniz.
  • Cyanogen Camera

    Cyanogen Camera uygulamasıyla CyanogenMod 11 işletim sistemli Android cihazlarınızda en kolay yoldan fotoğraf ve videolar çekebilirsiniz.
  • HTC Camera

    HTC Camera uygulaması sayesinde HTC Android telefonlarınızda en kolay yoldan fotoğraf çekimlerini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Z Camera

    Z Camera uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan fotoğraf ve videolar çekebilir, onları kolayca düzenleyebilirsiniz.
  • A Better Camera

    A Better Camera uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda profesyonel fotoğraf çekim imkanlarına kavuşabilirsiniz.
  • Camera ZOOM FX

    Camera ZOOM FX, fotoğraf düzenleme ve onlara efekt verme konusunda oldukça başarılı bir mobil uygulama.
  • DSLR Camera Blur Background

    DSLR Camera Blur Background uygulamasını kullanarak fotoğraflarınızın arka planını bulanıklaştırabilirsiniz.