PipeRoll 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

PipeRoll 3D iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.

PipeRoll 3D, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir. Tamamen ücretsiz olarak sunulmasıyla dikkatimizi çeken bu oyunda boruları birleştirmeye ve su akışını sağlamaya çalışıyoruz. Çok orijinal bir konsept olduğunu söyleyemeyiz çünkü piyasada birçok örneği mevcut. Fakat yine de bulmaca oyunları oynamaktan hoşlanıyorsanız denemek isteyebilirsiniz.

Oyunun adından da anlaşılabileceği gibi görseller üç boyutlu olarak hazırlanmış. Oyunun en büyü kartılarından bir tanesi de bu çünkü bulmaca oyunlarının genelinde iki boyutlu ve daha az detaylara sahip görseller kullanılıyor. Görsellik olarak herhangi bir probleme yol açmayan oyunda 125 bölüm bulunuyor.

Komutları sorunsuz bir şekilde yerine getiren kontrol mekanizmasını kullanarak boruları dizmeye ve bu 125 bölümü tamamlamaya çalışıyoruz. Farklı sıvıların birbirine karışmamasına dikkat etmemiz gerekiyor. Bu yüzden ayrı sıvıları taşıyan boruların asla kesişmemesine dikkat etmemiz gerekiyor.

Bulmaca oyunlarının genelinde görmeye alıştığımız kolaydan zora ilerleyen bölüm konsepti PipeRoll 3D'de de mevcut. İlk bölümler çok komplike değil fakat biraz ilerledikçe işler zorlaşmaya başlıyor.

Orijinal bir çizgide ilerlemese de oyun oynamaya değer. Özellikle sakin atmosferli bulmaca oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız PipeRoll 3D sizi bir hayli memnun edecektir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PipeRoll 2 Ages

    PipeRoll 2 Ages sıvıları doğru borulardan geçirmeye çalıştığımız eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Sneak Thief 3D

    Sneak Thief 3D iOS Oyunu: Görev sizi bekliyor.
  • 2048 Balls 3D

    2048 Balls 3D oyununda topları düşürüp eşleştiriyoruz.
  • Bullet Man 3D

    Bullet Man 3D iOS oyununda lazerli silahınızla düşmanları ortadan kaldırın.
  • Blueprint 3D

    Blueprint 3D, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz farklı ve bağımlılık yapan bir bulmaca oyunudur.
  • Knot 3D

    Knot 3D, iPhone ve iPad cihazlarınızda ücret ödeyerek sahip olabileceğiniz muhteşem bir mekanik bulmaca oyunudur.
  • Escape Blocks 3D

    Escape Blocks 3D, farklı renkteki kutular arasından yeşil kutuları korumaya çalışarak tüm bölümleri bitirmeniz gereken eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Pixel Match 3D

    Harika bir bulmaca oyunu