Piranh.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
202 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Piranh.io, piranaları kontrol ettiğiniz online balık yeme oyunu.

Piranh.io, Android telefon ve tabletlerle uyumlu online balık yeme oyunu. Küçük ancak yırtıcı bir balık türü olan piranayı kontrol ettiğiniz oyunda yüzen insanları, denk gelirseniz de sizden ufak balıkları yiyerek büyümeye çalışıyorsunuz.

Çizgi film stili görsellere sahip oyunda sunucu seçiminizi yaptıktan sonra ilk avınızı saniyeler içinde mideye indirerek açılışı yapıyorsunuz. Yüzerek gözünüze kestirdiğiniz ufak balık ve yüzücüleri yiyorsunuz. Ancak avınıza yaklaşırken dikkatli olmanız gerekiyor. Etrafında sizi yemek için bekleyen dev bir balıkla karşılaşabilme olasılığınız oldukça yüksek.

Basit kontrol sistemiyle telefonda da rahatlıkla oynayabileceğiniz oyunda büyük balıkları yem olmaktan kurtaran, avlarınıza daha hızlı yaklaşmanızı sağlayan güçlendiriciler de bulunuyor. Saniyeler içerisinde tükenen güçlendiricileri yerinde kullanırsanız oyunda büyük avantaj elde ediyorsunuz.

Erkan Calp

Piranh.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
79 MB DOSYA BOYUTU

Piranh.io, online olarak oynanan balık simülasyonu oyunu.

Piranh.io, iPhone ve iPad’inize ücretsiz indirip oynayabileceğiniz gerçek zamanlı çok oyunculu balık yeme oyunu. İnternet bağlantısını zorunlu kılan oyunda son derece yırtıcı bir balık türü olan, saniyeler içinde avının iskeletini bırakan piranaları kontrol ediyorsunuz.

Online balık simülasyonu olarak iOS platformunda yerini alan Piranh.io oyununda sürekli yüzerek karşınıza çıkan yüzücü ve ufak balıkları yemeye çalışıyorsunuz. Avınıza doğru giderken etrafı iyice süzmeniz gerekiyor. Genellikle sizin için önemli olan avların oldukça yakınında sizden katbekat büyük balıklar ziyafet için sizi bekliyor. Kaçmakta zorlandığınız noktada geçici süreliğine aktif olan güçlendiricilerle hayatınızı kurtarma şansına sahipsiniz ancak hız kazandıran bu yardımcılara fazla güvenmemenizi öneririm.

Oyun online tabanlı olduğundan sizin haricinde onlarca kişi aynı anda balık yüzdürüyor. Oyun alanı kalabalık olunca sorunlar da beraberinde geliyor. Neyse ki sorunsuz oynanış sunan sunucuyu bulmak için çaba sarf etmeniz gerekmiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Planet Hunter

    Canavarları yeryüzünden silin!