Pirate Alliance - Naval Games

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME

Pirate Alliance - Naval Games, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir deniz stratejisidir.

Pirate Alliance, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir deniz stratejisi olarak karşımıza çıkıyor. Güçlü orduların ve düşmanların yer aldığı oyunda kendi ülkenizi kuruyor ve geliştiriyorsunuz.

Tamamı deniz üzerinde geçen bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkan Pirate Alliance, denizlere hükmetmeye çalıştığınız bir oyundur. Oyunda kendi ülkenizi kuruyor ve diğer oyuncularla mücadele ediyorsunuz. Ordularınızı geliştiriyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz. Topraklarınızı da geliştirebildiğiniz oyunda yeni bölgeler keşfedebiliyorsunuz. Savaşa sürekli hazır olmanızı gerektiren oyunda ne zaman ne olacağını tam kestiremiyorsunuz. Kendinizi bir anda savaşın ortasında bulabiliyorsunuz. Bu nedenle kendinizi sürekli geliştirmeli ve tetikte olmalısınız. Oyun strateji oyunu olduğu için aldığınız ve uyguladığınız kararların da önemi bir hayli büyük. Farklı birliklerin ve deniz araçlarınını yer aldığı oyunda savaşa doyuyorsunuz. Eğer savaş oyunlarını seviyorsanız Pirate Alliance oyunun da hoşunuza gidebilir.

Online olarak oynanan oyunda dilerseniz kendinize müttefikler edinebilir ve savaşta daha güçlü olabilirsiniz. Klasik strateji oyunlarından fazla gelişmiş bir şekilde karşımıza çıkan Pirate Alliance, denizlerde geçen eğlenceli bir savaş oyunudur. Bağımlılık etkisi de bir hayli yüksek olan Pirate Alliance'yi sakın kaçırmayın.

Pirate Alliance oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Pirate Alliance - Naval Games

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Pirate Alliance - Naval Games, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir deniz stratejisidir.

Pirate Alliance, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir strateji oyunudur. Tamamı deniz üzerinde geçen oyunda düşmanlarınızla mücadele ediyor ve topraklarınızı genişletiyorsunuz.

Güçlü orduların ve düşmanların yer aldığı bir ülke kurma oyunu olarak karşımıza çıkan Pirate Alliance, arkadaşlarınıza meydan okuduğunuz bir oyundur. Oyunda ada ülkenizi inşa ediyor ve topraklarınızı genişletmeye çalışıyorsunuz. Elbette aynı zamanda diğer oyuncularla da sürekli olarak mücadelelere girişiyorsunuz. Bu nedenle ordularınızı da geliştirmeli ve düşmanlarınızın karşısına güçlü çıkmalısınız. Yeni bölgeleri de keşfedebileceğiniz oyunda savaşlara doyuyorsunuz. Oyunda sürekli tetikle olmalı ve yaklaşan savaşlara karşı hazır olmalısınız. Oyun strateji tabanlı bir oyun olduğu için aldığınız ve uyguladığınız kararların etkisi bir hayli büyük. Bu nedenle son derece dikkatli olmalı ve ülkenizi kısa sürede geliştirmelisiniz. Farklı birliklerin ve deniz araçlarının da yer aldığı Pirate Alliance oyununu mutlaka denemelisiniz.

Savaş oyunu severlerin mutlaka denemesi gereken bir oyun olan Pirate Alliance, aynı zamanda etkileyici atmosferiyle de dikkatimizi çekiyor. Sürükleyici kurgusu ve zorlu mücadeleleriyle mutlaka denenmesi gereken bir oyundur. Ayrıca bağımlılık etkisine de sahip olan oyunda kendinize müttefikler edinebilir ve savaşta yalnız kalmaktan kurtulabilirsiniz.

Pirate Alliance oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pirate Battles: Corsairs Bay

    Pirate Battles: Corsairs Bay ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil strateji oyunudur
  • Pirate Kings

    Pirate Kings internet üzerinden oynanan bir strateji oyunudur
  • Naval Storm TD

    Donanma üssü tehlikede! Bir deniz savaşı başlatın ve son kalan petrol kaynağını savunun.
  • Tiny Troopers: Alliance

    Tiny Troopers: Alliance mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir gerçek zamanlı strateji oyunudur
  • Alliance Wars: World Domination

    Alliance Wars: World Domination, Android cihazlar için geliştirilen bir mmo tabanlı strateji oyunudur.
  • Fleet Command II: Battleships & Naval Blitz

    Gerçek zamanlı olarak denizlerde gemi savaşlarına katılacağız.
  • Galaxy Fleet: Alliance War

    Galaxy Fleet: Alliance War, Android cihazlarda oynayabileceğiniz harika bir uzay oyunudur.
  • Epic War: Castle Alliance

    İnsanlarını zafere yönelt ve tüm dünyayı fethet.