Pirate Hero 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,011 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Pirate Hero 3D eğlenceli bir korsan oyunudur

Pirate Hero 3D oyun severlere deniz savaşı temeline dayanan zengin bir içerik sunan, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir korsan oyunudur.

Pirate Hero 3D'de korsanlar çağında yaşayan bir korsan kaptanı canlandırıyoruz. Oyunda temel amacımız gizemli ve tehlike dolu bir maceraya atılarak korsanların kralı olduğumuzu kanıtlamak ve açık denizleri kontrolümüz altına almaktır.

Pirate Hero 3D'de 5 adet farklı ve kötü niyetli korsan grubu bulunmakta. Bu korsan grupları açık denizlerde geniş alanları işgal etmişlerdir ve güçlü savunmalara sahip kalalere sahiptirler. Bizim görevimiz bu korsan kalelerine saldırarak yok etmek ve bölgenin hakimiyetini elimize geçirmektir. Düşman korsanlar ise sadece kalelerinde yer alan savunmalara sahip değiller. Oyunda birçok güçlü korsan gemisi bizi avlamak için peşimize takılıyor. Düşmanımızın kalesini ele geçirdiğimizde ise bu korsan gemileri filomuza katılıyor ve bizi daha güçlü yapıyor.

Pirate Hero 3Dkaliteli grafiklere ve kolay bir oynanışa sahiptir. Su üzerindeki yansımalar ve diğer görsel efektler göze oldukça hoş görünmekte. Oyunun Nvidia Physx tabanına dayanan fizik motoru ise gerçekçi bir tecrübe yaşamamızı sağlıyor.Oyunda düşmanlarımızı yenebilmek için farklı büyülü yetenekleri de kullanabiliyoruz.

Pirate Hero 3D'nin genel olarak heyecanlı ve akıcı bir oyun olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

Pirate Hero 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
206 TOPLAM İNDİRME
38.4 MB DOSYA BOYUTU

Pirate Hero 3D oldukça eğlenceli bir deniz savaşı oyunudur

Pirate Hero 3D bize açık denizlere hükmedecek bir korsan kaptanı olma imkanı tanıyan, zengin bir oynanışa sahip ve iOS işletim sistemi kullanan cihazlarda ücretsiz olarak oynanabilen bir korsan oyunudur.

Deniz savaşları üzerine yoğunlaşan bir oyun olan Pirate Hero 3D'de farklı korsan gruplarıyla karşılaşarak kaleleerini ele geçirmeye çalışıyoruz. Oyunda bizim haricimizde 5 farklı kötü niyetli korsan grubu bulunmakta. Bu korsanlar açık denizlerde geniş alanları istila etmiş ve kendi kalelerini kurmuşlardır. Bu kalelerini güçlü savunma mekanizmalarıyla kuşatan korsanlar bize meydan okumaktadır. Korsanlığın yaygın olduğu bu çağda açık denizlerin hakimi olma niyetine sahip bir korsan kaptanı olarak da bizim görevimiz bu kaleleri birer birer fethederek hükümdarlığımızı kanıtlamaktır.

Pirate Hero 3D'da oldukça kaliteli grafikler bizi bekliyor. Oyundaki su efektleri göze gayet hoş görünmekte. Nvidia Physx desteğine sahip fizik motoru ise gerçekçi bir tecrübe sunuyor. Oyunda düşman korsan gemileri ile çarpışabiliyor ve kalelerini ele geçirince bu gemileri filomuza dahil edebiliyoruz. Kritik anlarda büyülü yeteneklerimize başvurabilmemiz de mümkün.

Pirate Hero 3D genel olarak zengin bir oynanışı güzel grafiklerle birleştiren kaliteli bir mobil oyundur.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Frontline Rangers War 3D Hero

    Frontline Rangers War 3D Hero, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir savaş oyunudur.
  • Hero Strike 3D

    Süper kahraman ol ve şehri kötü adamların elinden kurtar.
  • Archer Hero 3D

    Yayını ger ve okunu bırak. Tam isabet!
  • Firefighter 3D: The City Hero

    Şehrin gizli kahramanları olan itfahiyecilerin hikayesini oynadığınız aksiyon dolu ve ücretsiz bir Android oyunu.
  • Truck Hero 3D

    Truck Hero 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kamyon oyunudur
  • Pirate Bash

    Pirate Bash orijinal atmosferiyle dikkat çeken aksiyon dolu bir korsan savaşı oyunudur.
  • Pirate Quest: Become a Legend

    Pirate Quest: Become a Legend mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korsan oyunudur
  • Sandstorm: Pirate Wars

    Sandstorm: Pirate Wars, gerçek zamanlı savaşlara girerek aksiyonu saniye saniye yaşayacağınız bir Android savaş oyunu.