Pirate Life

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Pirate Life, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz korsan oyunu.

Pirate Life, adından da anlayacağınız üzere bizlere korsanların hayatını gösteren bir Android oyunu. Korsan gemimizle yedi denizlere açılıp maceraya atıldığımız oyunda her korsanın yaptığı gibi gizlenmiş hazineleri gün yüzüne çıkarma işiyle uğraşıyoruz. Tabii ki düştüğümüz adada hayatta kalma mücadelesi de veriyoruz.

Korsan gemisi, kaptanın kabini, yamyamlar adası, hazine adası gibi her biri gizli yerler içeren yerlerde bulunduğumuz oyunda çevredeki karakterler, hayvanlar, bitkilerle etkileşime geçebiliyor, nesneleri kullanabiliyoruz. Gemi ambarında yemek pişirme, kayalık sahilin kenarında balık tutma, gece ateş yakma, hayalet korsanlarla karşı karşıya gelme, yamyam kabilesini atlatma, etobur tehlikeli bitkilerle yaşama gibi adada yapabildiğimiz onlarca şey var.

Oynanış yönünden sınırlama getirmeyen, kendi hikayemizi kendimiz oluşturabildiğimiz korsan oyununda özelleştirilebilir 10 karakter ve 20’den fazla hayvan bulunuyor.

Erkan Calp

Pirate Life

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Pirate Life, oynanış yönünden sınırlama getirmeyen korsanlık oyunu.

Pirate Life, korsan hayatı yaşatan karikatür stili görsellere sahip bir iOS oyunu. Maceracı ruhlara sahip olan, denizlere açılıp hazine peşine düşen korsanların yerine geçtiğimiz oyunda yamyamların yaşadığı, hayalet korsanların cirit attığı, toplanamayacak kadar fazla değerli taşın bulunduğu hazine adaları gibi birçok yere ayak basıyoruz.

Gemi ambarında yemek yapma, sahilde balık tutma, boğazda kamp yapma, geceleri ateş yakma, hayatlet korsanları karşılama, yamyam kabilesiyle mücadele etme ve daha pek çok şey yaptığımız oyunda etrafımızdaki canlılarla etkileşime girebiliyoruz.

Özelleştirilebilir 10 karakter ve 20'den fazla hayvanın yer aldığı oyunun en önemli özelliği ise sınırlamalar koymaması. Yani belli görevleri tamamlamak zorunda değiliz. Hayal gücümüzü kullanarak kendi hikayemizi oluşturabiliyor, arkadaşlarımızla birlikte oynayabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Last Pirate APK

    Last Pirate APK Android macera oyununda ıssız adada hayatta kalma mücadelesi veren bir korsanın yerine geçiyorsunuz.
  • Pirate Power

    Pirate Power ile denizlerin hakimi olmaya ne dersin? O halde bu oyun seni bekliyor olacak.
  • Tempest: Pirate Action RPG

    Tempest: Pirate Action, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve denizlerde hakimiyet sürmek için mücadele vereceğiniz heyecan dolu bir rol yapma oyunudur.
  • Pirate Tales

    Hikaye odaklı ilerleyen farklı bir korsan savaş oyunu
  • Dog Life Simulator APK

    Dog Life Simulator APK ile bir köpeğin hayatına tanıklık edeceksiniz.
  • Life is Strange APK

    Life is Strange APK Android macera oyununda zamanı geri alma gibi özel güçleri olan bir karakterin yerine geçiyorsunuz. Life is Strange Mobile APK oyun 5 bölüm.
  • Rogue Life

    Rogue Life, canavarlar, boss'larla savaştığınız aksiyon rpg oyunu.
  • Stone of Life

    Anime grafikleriyle batı aksion RPG oyunlarını harmanlayan Stone of Life, bu oyun türüne yeni bir zenginlik katıyor.