Pirate Tales

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
121 TOPLAM İNDİRME

Hikaye odaklı ilerleyen farklı bir korsan savaş oyunu

Pirate Tales, korsanları karşı karşıya getiren savaş, strateji ve rpg öğelerini harmanlayan bir yapım. Hikaye odaklı ilerleyen ve oyuncuya çok az müdahale etme şansı veren korsan oyununda amaç denizlerin en korku saçan korsan kaptanı olmak.

Android platformundaki korsan oyunlarından oldukça farklı oynanış sunuyor Pirate Tales. Oyuna ilk başladığınızda korsanlar tarafından kaçırılan kız arkadaşınızı kurtarmak için mücadele ederken sonrasında karaya ayak basıp ölmeyen bir tane korsan kalmayana dek savaşıyorsunuz. Davy Jones, Francis Drake, Kara Sakal, Montezuma, Kolomb gibi korsan filmlerinde oynayan karakterleri yönetiyorsunuz ancak savaş esnasında kontrol tam sizde değil. Savaş başlamadan dokunuşunuzu yapıyor, savaş sahnesini izliyorsunuz. Sıra tabanlı oynanış hakim. Savaşlara birden fazla korsanla katılabiliyorsunuz.

Kendilerine özgü yetenekleri, istatistikleri olan ve gruplara ayrılan korsanlarla PvP turnuvalarda yer alın ve denizlerdeki en iyi korsanın im olduğunu gösterin!

Erkan Calp

Pirate Tales

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
255 MB DOSYA BOYUTU

Denizlerin en korkulan korsan kaptanı olun.

Pirate Tales, hikaye odaklı ilerleyen korsan savaşları oyunu. iOS platformunda eşi benzerine rastlamadığım rpg oyununda Davy Jones, Francis Drake, Montezuma, Kolomb gibi korsan filmlerinin öne çıkan karakterleri yer alıyor. Engin denizlerde en korkulan korsan kaptanı olmaya çalışıyorsunuz.

Grafiklerini oldukça kaliteli bulduğum oyunun oynanışı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Savaş sahneleri gerçekten mükemmel ancak savaşırken korsan karakterinizin kontrolü tamamen elinizde değil. Sadece savaşa girmeden ekrana dokunuyorsunuz; geri çekilip mücadelenin bitmesini izliyorsunuz. Savaşların sıra tabanlı olması da oyunu biraz yavaşlatıyor. Öte yandan hikayeye bağlı kalarak oynuyorsunuz.

Oyundaki her korsanın kendine özgü yetenekleri var, istatistikleri ve ait olduğu grup farklı. Savaşa girmeden karakterinizi seçip savaş esnasında değişim yapabiliyorsunuz. Savaştıkça elbette karakteriniz gelişiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tempest: Pirate Action RPG

    Tempest: Pirate Action, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve denizlerde hakimiyet sürmek için mücadele vereceğiniz heyecan dolu bir rol yapma oyunudur.
  • Tales of Thorn

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir rol yapma oyunu
  • Guardian Tales APK

    Guardian Tales APK, android için popüler rol yapma oyunu.
  • Tales of Wind

    Şehri şeytani güçlerden kurtarın.
  • Pirate Life

    Pirate Life, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz korsan oyunu.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Brown Dust

    Anime çizimleriyle büyüleyen mobil rpg
  • SHIN MEGAMI TENSEI Liberation Dx 2

    Japonya'nın 1 numaralı rol yapma oyunu artık İngilizce!