PitchLab Guitar Tuner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,450 TOPLAM İNDİRME

Acemi ve profesyonel müzisyenler için geliştirilen PitchLab Guitar Tuner uygulamasıyla enstrümanlarınızı kolayca akort edebilirsiniz.

Enstrüman çalanların en büyük ihtiyaçlarından biri de enstrümanları akort etmek olsa gerek. Pek çok enstrümanı akort edebilmenizi sağlayan PitchLab Guitar Tuner uygulaması, bu konudaki tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak türden bir Android uygulaması.

Gitar, keman, mandolin, ukulele, banjo, buzuki ve pedal steel gibi enstrümanları akort ederken kullanabileceğiniz PitchLab Guitar Tuner, acemiler ve profesyonellerin rahatlıkla kullanabileceği bir uygulama. Hangi enstrümanı akort etmek istediğinizi seçtikten sonra telefonunuzu bir kenara bırakıp, rahatlıkla akort işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Enstrümanınızın tellerine vurduğunuzda doğru akora ne kadar yaklaştığınızı takip ederek, kolaylıkla bir işlemi tamamlayabilirsiniz.

Akort ekranında farklı görünümlere sahip olan uygulamada isterseniz gitar telleriyle birlikte akort edebilir, isterseniz frekans aralığını görerek akort yapabilirsiniz. İhtiyaç duyabileceğiniz hemen hemen tüm akorları bulunduran PitchLab Guitar Tuner uygulaması, sunduğu özelliklerle ve ayrıca ücretsiz olarak sunulmasıyla bu anlamda en başarılı bulduğum uygulamalardan biri diyebilirim.

Volkan Yılmaz

PitchLab Guitar Tuner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
398 TOPLAM İNDİRME
7.7 MB DOSYA BOYUTU

PitchLab Guitar Tuner, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz başarılı bir enstrüman akort etme uygulamasıdır.

PitchLab Guitar Tuner, telli müzik enstrümanı çalanların en büyük ihtiyaçlarını karşılamak için geliştirilmiş bir akort etme uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. iPhone ve iPad cihazlarına kurup rahatlıkla kullabileceğiniz bir uygulama olan PitchLab Guitar Tuner, ister amatör olun ister profesyonel, bu konudaki tüm ihtiyaçlarınızı karşılamaya yönelik başarılı bir yazılım olmayı başarıyor.

Enstrüman çalanlar mutlaka akortlarda sorun yaşamışlardır. Kendileri yapmak yerine bir başkasından yardım istemiş veya bununla artık uğraşamam deyip müzik yapmayı bırakmışlardır. Sizleri bilmem ama bir enstrüman çalma konusunda şıpsevdi olan ben, pek çok eleştiriye maruz kaldım. Bazen akort işinden anlamadığımdan bazen de çok sıkıldığımdan herhangi bir enstrümana bağlanamadım. PitchLab Guitar Tuner sayesinde kolay kullanımın da yardımıyla enstrümanlarınızın kendi ayarlarını yapmak artık mümkün oluyor.

Nasıl mümkün olduğuna gelince; gitar, keman, mandolin, ukulele, banjo, buzuki, pedal steel... ve daha pek çok enstrümanın ayarını çok kolay bir şekilde yapabiliyorsunuz. Acemi veya profesyonel olmanız da farketmiyor. Telefonunuzdan PitchLab Guitar Tuner uygulamasını açtıktan sonra enstrümanınızı seçerek akıllı cihazınızı bir kenara bırakıyorsunuz. Daha sonra örneğin gitar kullandığınızı düşünelim, tellerine vurarak doğru akora ne kadar yaklaştığınızı görebiliyorsunuz. Bu takip işlemini tamamladığınızda ise işleminizi kolay bir şekilde halledebilirsiniz. Uygulamanın tek güzel yanı bu da değil elbette. İsterseniz gitar telleriyle birlikte akort edebilir, isterseniz frekans aralığını görerek de akort yapabilirsiniz. Bu tamamen size kalmış. Ayrıca uygulama sayfasından örnek enstrüman akortlarına ulaşmanız mümkün.

PitchLab Guitar Tuner uygulamasını ücretsiz olarak App Store'dan indirebilirsiniz. Akort etme konusunda sıkıntı yaşayanların mutlaka denemeleri gerektiğini düşünüyorum. İndirmenizi öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Simple Guitar Tuner

    Gitara yeni başladıysanız ve henüz gitarı akort etmeyi bilmiyorsanız, Simple Guitar Tuner uygulamasıyla gayet kolay bir şekilde enstrümanınızı akort edebilirsiniz.
  • Guitar Tuner Pro Transpose

    Gitar çalmaya yeni başlayanların en büyük yardımcılarından biri olacak Guitar Tuner uygulamasıyla, gitarınızı çok kolay bir şekilde akort edebilirsiniz.
  • Free Guitar Tuner

    Gitar akort etmeyi bilmiyorsanız, basit kullanımı ve kullanışlı arayüzüyle öne çıkan Free Guitar Tuner uygulamasıyla akort işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz.
  • CLASSICAL GUITAR TUNER

    CLASSICAL GUITAR TUNER ile gitarınızı kolayca akort edebilirsiniz
  • Guitar Tuner Free

    Guitar Tuner Free, adından da anlayacağınız gibi gitarlarınızı ücretsiz olarak akort etme fırsatı bulacağını yararlı bir gitar uygulaması.
  • Fender Guitar Tuner

    Fender Guitar Tuner uygulamasıyla gitarınızı kolayca akort edebilirsiniz.
  • Pro Guitar Tuner

    Telli enstrümanlarınız varsa Pro Guitar Tuner uygulamasından yararlanarak akort işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz.
  • Guitar Tuner

    Android yüklü mobil cihazlarla kolayca gitarınızın akordunu gerçekleştirmeyi başarabilirsiniz.