Pitu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
410 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Pitu uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca fotoğraflarınızı efektlendirebilir ve sanal makyajlar uygulayabilirsiniz.

Pitu uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinde bir fotoğraf düzenleme ve efektlendirme uygulaması arayanların imdadına koşabilecek uygulamalar arasında yer alıyor. Ücretsiz olarak sunulan ve oldukça geniş seçeneklere sahip olan uygulama, böylelikle fotoğraflarında en güzel görünüme sahip olmak isteyenlerin tercihlerinden birisi olacaktır.

Pitu'nun içerisinde bulunan fotoğraf düzenleme olanakları, hem çok sayıda efekt ve renk filtresini içerisinde barındırıyor hem de parlaklık, kontrast gibi pek çok konuda ek ayarlamalar yapmaya imkan tanıyor. Tüm efektlerin uygulanmasının ardından fotoğraflara çerçeve ekleyerek onları paylaşıma daha uygun hale getirme gibi opsiyonlar da uygulama içerisinde mevcut.

Otomatik olarak makyaj yapabilme yetkinliği de bulunan Pitu, fotoğraflarınızdaki teninizin daha kusursuz olmasını sağlarken bir yandan da daha ince bir görünüm elde etmenize imkan tanıyor. Eğer otomatik makyajın yanında daha fazla özelleştirme seçeneği de isterseniz pek çok makyaj malzemesini sanal olarak uygulama imkanını bulacaksınız.

Tek bir tıklamayla çeşitli cosplay karakterlerine kendinizi dönüştürme özelliğine de sahip olan uygulama, böylelikle fantastik karakterlerin yerine geçmek isteyenlerin beğenisini kazanacaktır. Tüm işlemlerin ardından fotoğrafınızın arkaplanını değiştirme, onu kolajlarınıza ekleme veya istenen noktalara odaklama gibi opsiyonlarınız da deneyebilecekleriniz arasında.

Direkt olarak kendisi fotoğraf çekimi yapabilen Pitu uygulamasını denemeden geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Pitu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
102 TOPLAM İNDİRME
53.2 MB DOSYA BOYUTU

Pitu uygulamasıyla iPhone ve iPad cihazlarınızdan kendinize makyaj ve filtreler uygulayabilir, fantastik karakterlere dönüşebilirsiniz.

Pitu uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının mobil cihazlarını kullanarak fotoğrafları üzerinde efektler ve filtreler uygulayabilmelerini sağlayan ücretsiz bir fotoğraf düzenleme uygulaması olarak karşımıza çıktı. Ancak onu diğer benzer uygulamalardan ayrı kılan pek çok özelliği mevcut ve bu nedenle göz atmak isteyebileceğinize inanıyorum. Sahip olduğu sade ve kolay kullanım sağlayan arayüzü sayesinde deneme sürecinizin de oldukça güzel geçeceğini düşünüyorum.

Uygulamada klasik renk filtreleri ve efektleri mevcut, ancak bu filtrelerin yanında çeşitli ışıklandırma seçenekleri, parlaklık ve kontrast ayarlamaları ile diğer uygulamalarda yer almayan bazı filtreler de bulunuyor.

Çektiğiniz fotoğraflarda yeterince güzel çıkmadığınızı düşünüyorsanız uygulayabileceğiniz otomatik makyaj opsiyonları da Pitu'nun en dikkat çeken yanları arasında yer alıyor. Böylece tek tek detaylarla uğraşmak yerine hızlı bir rötuş elde edebiliyor, en güzel görünümü yakalayabiliyorsunuz. Ancak otomatik makyaj özelliklerini yetersiz buluyorsanız kullanabileceğiniz detaylı sanal makyaj araçları da yine uygulama içerisinde mevcut.

Eğer kendinizi sanal karakterlere dönüştürebileceğiniz ve fantastik görünümler yakalayabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme uygulaması arıyorsanız, Pitu bu konuda da size yardımcı olacaktır. Zira içerisindeki cosplay dönüştürme aracı sayesinde kendinizi bir anda bir cosplay karakterine dönüşmüş olarak bulabilir, fotoğraflarınızı arkadaşlarınızla paylaşarak eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz. Dilerseniz hazırladığınız fotoğraflarınızı bir kolaj içerisinde de birleştirebiliyorsunuz.

Yeni ve etkili bir fotoğraf efektlendirme uygulaması arayanlar göz atmadan geçmesinler derim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında