Pixel Cup Soccer Maracanazo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
170 TOPLAM İNDİRME

Pixel Cup Soccer Maracanazo oldukça eğlenceli bir futbol oyunudur

Pixel Cup Soccer Maracanazo oldukça sevimli grafiklere ve basit bir oynanış yapısına sahip olan eğlenceli bir mobil futbol oyunudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Pixel Cup Soccer Maracanazo retro tarzda bir yapıya sahip. Oyun eskiden televizyona bağlayarak çalıştırdığımız atarilerdeki veya gameboylardaki futbol oyunlarına benzemekte. 8 bit grafiklerle donatılmış olan Pixel Cup Soccer Maracanazo oynanış olarak da yine retro tarzdaki futbol oyunlarının basit oyun yapısına sahip.

Pixel Cup Soccer Maracanazo'da ilgin. bir oyun yapısı mevcut. Oyunda temel amacımız Brezilya'yla karşılaşarak 1 dakika içerisinde en çok golü Brezilya kalesine göndermek. Her attığımız gol toplam süreye 14 saniye ekliyor ve bu sayede daha çok puan kazanmamıza imkan tanınıyor.

Pixel Cup Soccer Maracanazo oldukça kolay kontrollere sahip. Futbolcularımızı kontrol etmek için tek yapmamız gereken pas, şut ve yönlendirme tuşlarını kullanmak. Oyunda kazandığınız yüksek puanları global puan listelerinde yayınlayabileceğiniz gibi Facebook üzerinden de paylaşabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Pixel Cup Soccer Maracanazo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

Pixel Cup Soccer Maracanazo oldujkça farklı ve eğlenceli bir futbol oyunudur

Pixel Cup Soccer Maracanazo alışılagelmiş futbol oyunlarından hem görsellik hem de oynanış bakımından oldukça farklı olan ve oyun severlere büyük bir eğlence sunan bir mobil futbol oyunudur. 

iOS işletim sitemini kullanan iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Pixel Cup Soccer Maracanazo'da temel amacımız Brezilya karşısında maça çıkarak Brezilya'yı olabildiğince rezil edebilmek. Bu iş için bize 1 dakika veriliyor ve bu 1 dakika içerisinde en çok golü Brezilya kalesinde göndermeye çalışıyoruz. Fakat bu süre içerisinde Brezilya'dan gol yersek maç bitiyor ve oyunu kaybediyoruz. Maç süresince atacağımız her gol ise bize 14 saniye ek süre sağlıyor.

Pixel Cup Soccer Maracanazo grafiksel olarak bize televizyonumuza bağladığımız ev atarilerinde veya gameboylarda oynadığımız oyunları hatırlatıyor. 8 bit grafiklerle hazırlanmış oyun göze oldukça hoş görünüyor. Oyunun retro yapısı oyun kontrollerinde ve oynanışta da korunuyor. Oyunda futbolcularımızı yönetmek için sanal yönlendirme çubuğunun yanında sadece 2 tuşu kullanıyoruz. Pas ve şut tuşlarının haricinde oyunda ek tuşlar yer almıyor ve bu sayede oyun oldukça rahat ve kolay bir şekilde oynanabiliyor.

Pixel Cup Soccer Maracanazo her yaştan oyun severe hitap eden ve büyük eğlence sunan bir mobil oyun.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pixel Cup Soccer 16

    Pixel Cup Soccer 16 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • Soccer Star 2016 World Cup

    Soccer Star 2016 World Cup mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • World Football Cup Real Soccer

    World Football Cup Real Soccer şu atma yeteneklerinizi test ettiğiniz bir futbol oyunudur
  • Penalty Soccer World Cup Game

    Penalty Soccer World Cup Game, geçtiğimiz yıl Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'ndan esinlenerek hazırlanan eğlenceli ve ücretsiz bir Android penaltı atma oyunu.
  • Head Soccer - Brazil Cup 2014

    Head Soccer – Brazil Cup 2014 flash oyun olarak karşılaştığımız Kafa Topu oyununun eğlenceli bir mobil versiyonu.
  • Head Soccer Cup 2014

    Android cihazlar için dünya kupasına özel futbol oyunudur.
  • Soccer Star 2022 World Cup Legend

    Dünya kupasında mücadele ederek güçlü rakiplerle nefes kesen maçlara çıkacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Find a Way Soccer: Women’s Cup

    Android kullanıcılarına ücretsiz sunulan bu oyunda sizi futbol sahası içerisinde bekleyen eğlenceli bulmacalar var.