PIXEL'S UNKNOWN BATTLE GROUND

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
289 TOPLAM İNDİRME
66 MB DOSYA BOYUTU

Piksel görselli battle royale oyunu

PIXEL'S UNKNOWN BATTLE GROUND, PUBG, Fortnite ve diğer battle royale oyunlarından keyif alanlara ve piksel görselli mobil oyunları sevenlere tavsiye edebileceğim bir yapım. Helikopterden atlayıp ölü adayı keşfe çıkıyor, bulduğunuz ganimetlerle güçlenerek düşmanları temizlemeye çalışıyorsunuz. Büyük radyasyon adasında hayatta kalmak için etrafınızdakileri öldürüp güvenli bölgede yerinizi almalısınız.

Piksel görsellere sahip olmasına karşın mobil platformda en çok indirilip oynanan online hayata kalma oyunu Pixel’s Unknown Battle Ground. PC kadar mobilde de ilgi gören battle royale oyunları PUBG, Fortnite ile grafiksel yönden karşılaştırılamaz bile lakin oynanış tarafında aynı şeyi söylemek mümkün değil. Android telefonununuzda oynamaya başladığınızda zor bırakacağınız, harika bir online savaş oyunu. Klasik olarak helikopterden kendinizi bırakıp ıssız bir adaya iniş yapıyorsunuz. Ölüm adası, piksel şehir ne derseniz; burada tek bir amacınız var: Son sağ kalan olmak. Başta hiçbir silaha sahip değilsiniz. Bulunduğunuz yeri karış karış gezerek, girmedik kapı bırakmayarak silah arıyorsunuz. İster yürüyerek ister bir araca binerek arayışınızı sürdürebilir, düşmanları temizleyebilirsiniz.

Piksel grafiklere sahip olduğundan düşük donanımlı akıllı telefonlarda dahi FPS düşüşü olmadan, keyifli oynanış sunan Pixel’s Unknown Battle Ground, birçok silahın yanında tank gibi güçlü araçları kullanımınıza sunuyor. Bu arada haritalar olabildiğince geniş. Hedefleri bulmak için fazla zamanınız yok. Kaç kişiyi öldürdüğünüzü, ne kadar sürenizin kaldığını üst orta bölümden, sağlık durumunuzu sol üstten görüyorsunuz. Oynarken bir yandan da sohbet edebiliyorsunuz.

Erkan Calp

PIXEL'S UNKNOWN BATTLE GROUND

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
355 MB DOSYA BOYUTU

Mobilde en çok oynanan piksel görselli battle royale oyunu

PIXEL'S UNKNOWN BATTLE GROUND, Fortnite, PUBG gibi battle royale oyunlarını sevenlerin ve grafiklere takılmayanların keyif alarak oynayacağı bir mobil oyun.

Mobilde 5 milyonun üzerinde indirmeye ulaşan sanırım tek piksel görselli battle royale oyunu. iOS tarafında da ücretsiz indirilebilir olmasıyla sevindiren yapımda piksel karakterlerle blok şehrini keşfediyor, mücadeleye giriyorsunuz. Büyük radyasyon adasında son hayatta kalan olmak için iyi bir strateji belirlemeli, hızlı düşünüp asla tereddüt etmemelisiniz. Tek başınıza onlarca düşmana kadar savaşmaya hazır mısınız?

Mobilde milyonlarca indirmeye ulaşan online hayatta kalma oyunu Pixel’s Unknown Battle Ground, 20’den fazla oyuncunun buluştuğu geniş haritalar sunuyor. Her karışı ganimetle dolu bu yerde onlarca oyuncu arasından hayatta kalmayı başarmak elbette kolay olmuyor. Helikopterden inişinizi çok iyi ayarlamalı, her daim arkanızı kollayarak gezilmedik nokta bırakmamalısınız. Düşmanla yüz yüze gelmeden ganimetleri toplamalısınız. Sizi güçlendiren ganimetler kadar bulunduğunuz bölge de önemli. Adanın her yeri güvenli değil; gezip bulmanız gerekiyor. Bu arada kalaşnikof, küçük tüfek, keskin nişancı tüfeği, makinli tabanca, tabanca ve daha birçok silahın yanı sıra tank gibi güçlü araçlar sizi bekliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Conflict.io

    35 kişinin hayatta kalmak için mücadele ettiği battle royale oyunu
  • Battlelands Royale APK

    Battlelands Royale APK, PUBG Mobile ve benzeri oyunları sevenler için öneririz. Android için battle royale oyunu oynaması ücretsizdir.
  • Sigma Battle Royale APK

    Sigma Battle Royale APK, uçaktan atlayarak herkesin arenada savaştığı bir hayatta kalma oyunudur.
  • Creative Destruction

    Fortnite Mobile benzeri online hayatta kalma, battle royale oyunu
  • Hopeless Land

    Fortnite, PUBG benzeri battle royale oyunu
  • Royale Battle Survivor

    Hayatta kalma oyunu oynayacağız.
  • Pixels Battle Royale

    40 kişilik bir haritada kurtulan olarak kalabilir misin?
  • Arena Of Survivors

    Kanlı eğlence için hayatını ortaya koyan bir grup savaşçı