Pixer

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,123 TOPLAM İNDİRME
3.7 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazınızı kullanarak en güzel fotoğrafınızın hangisi olduğunu Pixer ile kolayca belirleyebilirsiniz.

Pixer uygulaması, Android cihaz kullanıcıları için hazırlanmış ücretsiz bir fotoğraf paylaşım uygulaması. Onu diğer fotoğraf ağlarından farklı kılan şey ise çok hızlı bir şekilde fotoğraflarınızın puanlanmasına olanak tanıması. Diğer ağlarda eklediğiniz fotoğrafların insanlar tarafından bulunması ve oylanması, böylece içlerinden en iyisinin seçilmesi oldukça uzun bir vakit alabiliyor. Ancak Pixer’in sahip olduğu aktif kullanıcı kitlesi sayesinde hiç vakit kaybetmeden hem kendi fotoğraflarınızın oylanmasını sağlayabiliyor, hem de başkalarının fotoğraflarına oy verebiliyorsunuz.

Uygulamanın arayüzü çok kolay bir şekilde tasarlanmış ve açtığınız anda direkt olarak diğer kullanıcıların oylamalarına hemen geçebiliyor ve arka arkaya onlarca farklı resim görüyorsunuz. Eğer kendi fotoğraflarınızı eklemek isterseniz maalesef Facebook ile giriş yapmanız gerekiyor ve bu bazı kullanıcıların hoşuna gitmeyebilir ancak uygulamanın gizlilik sözleşmesinde tüm gizlilik haklarınızı kolayca görebilirsiniz.

Fotoğraflarınızı eklemek istediğinizde isterseniz kameranızla anında yeni bir fotoğraf çekebilir, isterseniz de galerinizde hali hazırda bulunan fotoğraflardan birisini ekleyebilirsiniz. Fotoğrafınız eklendiği anda hemen aktif kullanıcı kitlesinin oylarını almaya başlayacaktır ve böylece diğer sosyal ağlarda paylaşmak istediğiniz fotoğraflarınız içerisinden en güzel olanları seçebilirsiniz. Hızlı bir şekilde çalışan uygulamanın herhangi bir soruna sahip olmadığını da belirtmek gerek.

Yiğit Ekim Demir

Pixer

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
364 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad'inizi kullanarak fotoğraflarınızın oylanmasını ve en iyi fotoğrafınızın seçilmesini sağlamak için Pixer'i kullanmanız yeterli.

Pixer uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının başkalarının fotoğraflarına oy verebilmek ve kendi fotoğraflarının oylanmasını sağlamak için kullanabilecekleri ücretsiz ve kullanımı kolay uygulamalar arasında yer alıyor. Özellikle diğer sosyal ağlarda hangi fotoğraflarını kullanmak istediklerine karar veremeyenlerin tercih edebilecekleri uygulama, oldukça yoğun bir kullanıcı kitlesine sahip ve böylece en iyi fotoğraflarınızı belirlemenize olanak tanıyor.

Cihazınızın hem kendi kamerasını kullanabilmenize imkan veren uygulama aynı zamanda galerilerinizde yer alan fotoğrafları paylaşmaya da izin veriyor. Çok fazla bir arayüz öğesi barındırmayan uygulama, fotoğrafınız paylaşılır paylaşılmaz diğer kullanıcılara sunuyor ve verilen oylara göre ne kadar iyi bir fotoğraf çektiğinizi anlayabiliyorsunuz.

Dilerseniz diğer kullanıcıların fotoğraflarını oylayarak siz de onların en iyi fotoğraflarını belirlemelerine yardımcı olabilirsiniz. Eklediğiniz fotoğraflarınızı dilediğiniz zaman silme şansı da elbette mevcut. Diğer üyeleri arkadaşınız olarak ekleyebilme seçeneği sayesinde onların paylaştıklarına çok daha hızlı bir şekilde erişebilirsiniz.

Tüm fotoğraflarınızın aldığı oyları genel olarak tek bir ekranda görebiliyorsunuz ve böylece tek tek fotoğrafları kontrol etmek zorunda kalmıyorsunuz. Sık sık profil fotoğraflarını belirlemek isteyenler ancak güzel bir fotoğraf bulamadığını düşünenlerin faydalanabileceğine inanıyorum. Kullanım sırasında herhangi bir çökme yaşatmayan ya da yavaşlığa neden olmayan uygulamayı denemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında