Planet of Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME

Planet of Heroes, Android platformunda League of Legends benzeri moba oyunu olarak yerini alıyor.

Planet of Heroes, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz League of Legends benzeri oyun arıyorsanız kesinlikle indirip bakmanız gerektiğini düşündüğüm yapım. MOBA, MMORPG, MMO türlerini seviyorsanız Türkçe dil desteği de sunan bu mobil oyunu kaçırmayın derim.

Gerçekten kaliteli grafikler sunan strateji odaklı oyunda 7 dakika süreli online maçlar düzenleniyor. Strateji gücünüzü göstermeniz için oldukça az bir vaktiniz var. İster PvP modunda dünya genelinde gerçek oyunculara karşı mücadele edin, isterseniz de PvE modunda zorlayıcı görevlerin üstesinden gelmeye çalışın… Canavarlar ve boss’ları avlayın, oyuncularla kapışın, yeni kahramanları ekibinize katın.

League of Legends’ta olduğu gibi ELO tarzı sistemle günlük e-spor liginin bulunması Planet of Heroes’u mmorpg oyunlarından ayırıyor. Şampiyonlar için gerçek ödüller, çevrimdışı turnuvalar, arenanın en iyileriyle PvE modda görevlere katılma gibi aksiyon yüklü içerikler sizleri bekliyor.

Erkan Calp

Planet of Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
452 MB DOSYA BOYUTU

Planet of Heroes, League of Legends (LoL) benzeri çevrimiçi strateji oyunu.

Planet of Heroes, League of Legends (LoL) benzeri çevrimiçi strateji oyunu. iOS platformuna özel çıkan Türkçe mmorpg oyununda günlük ödüllü e-spor karşılaşmaları düzenleniyor. Offline turnuvalar, nefes kesen PvE karşılaşmalar, deneyim kazandıran pratik mod ve daha nice tekil ve çok oyunculu mod seçeneği bulunmakta.

Türkçe dil desteğiyle gelen devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu Planet of Heroes, hem iPhone hem de iPad’de keyifli oynanış sunuyor. LoL benzeri ücretsiz oynayabileceğiniz 1 GB altı kaliteli grafiklere de sahip bir mobil oyun arıyorsanız tavsiye ederim. ELO tarzı sistemle günlük e-spor liginden yapay zekaya karşı savaşmaya, üç zorluk düzeyinde farklı karakteristik özelliklere sahip kahramanlarla fantezi temalı hikaye modundan boss savaşlarına MOBA türünün öğeleri yapımda bir araya getirilmiş.

Strateji uygulama gücünüzü gösterebileceğiniz 7 dakikalık maçlara katıldığınız oyunda Mobcrush ve YouTube’a doğrudan yayın yapma özelliği de bulunmakta. E-spor karşılaşmalarını mobil platforma taşıyan bu oyunu tavsiye ederim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • A Planet of Mine

    A Planet of Mine, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerine rahatlıkla çalışabilen bir tür strateji oyunudur.
  • Bloodline: Heroes of Lithas APK

    Bloodline: Heroes of Lithas Ask ile Android platformunda sürükleyici bir strateji deneyimi sizleri bekliyor.
  • Heroes of the Dark

    Heroes of the Dark, vampirler, kurtadamlar ve insanları bir araya getiren karanlık temalı mobil strateji rpg oyunu.
  • Kingdom of Heroes

    Kingdom of Heroes, Android cihazlarınız üzerinde kendi krallığınızı kuracağınız ve yöneteceğiniz ücretsiz bir strateji oyunudur.
  • Call of Duty: Heroes

    Call of Duty: Heroes, Android tablet ve telefonlarda ücretsiz oynanabilen popüler strateji oyunudur.
  • Heroes of Legend

    Heroes of Legend, strateji oyunlarından hoşlananların uzun süreler boyunca oynayabilecekleri bir oyun.
  • Anvil: War of Heroes

    Anvil: War of Heroes, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen kart desteleri halinde kahramanlar içeren bir strateji oyunudur.
  • Heroes of Might & Magic 3 HD

    Heroes of Might & Magic 3 HD klasik strateji oyununun mobil cihazlara uyarlanmış versiyonudur